Allt var svävande men nu så ser jag klart

Var i Halmstad idag med flickorna på bilden här nedanför. Det var riktigt mysigt och jag fick med mig en blus, skärp, strumpbyxor och lite smycken hem.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova. Imorgon blir det skola och efter blir det kanske att gymma på klittebadet, vi får se. Måste hinna packa också, sticker ju till sälen på lördag, och blir borta i en vecka. Känns lite tråkigt att åka iväg till snön när man har vår här hemma..men det kommer nog bli kul! :)

godnatt.

The most important things...

weheartit

v.ä.n.s.k.a.p


Dear friend, I LOVE YOU, no matter what.

Dagen idag har jag spenderat med Julia Roslyng, och det var riktigt mysigt. Vi åkte bussen hem till Julia, in och göra fika sen tog vi moppen till stranden och även denna gång satt vi ner och fikade vårat fika. Alltid lika mysigt och nu känner man längtan efter sommaren ännu mera.

Imorgon ska jag nog till stan med Julia Clarke (flickan på bilderna här uppe). Det kommer bli trevligt som tusan!
puss!

Top of the world


Josefine och hästapollen!

H&M vår


inget man skulle säga nej till iallafall!

Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små

tycker att rubriken passar otroligt bra till de två första bilderna, eller hur? ;)

Igår var Jag, JuliaC, Pia och Ina hos JuliaR på en spelkväll, riktigt mysigt var det! Vi spelade monopol i FEM timmar haha. Idag åt vi frukost sen stack vi till JuliaC och stekte på hennes tak och spelade med andra ord. JAG ÄLSKAR VÄDRET! underbart.

Ikväll ska jag inte göra någonting. Jag ska kolla film, softa och äta ben&jerry's. Mys i min ensamhet.
LATERO!

underbar dag!


Vilken underbar dag det har vart, till och med skolan har vart kanon idag, as soft. Efter skolan tog jag och Julia moppen hem till henne, in snabbt och göra fika, sen drog vi till en sjö och fikade och hade det mysigt. Våren är här, denna gången för att stanna förhoppningsvis! Så himla skönt har det vart, nästan varmt ju.

Nu blir det plugg och sen dusch! puss.

Do you really think i'd give up that easily?

tror man på sig själv tillräckligt mycket, ja, då klarar man det mesta. Tappa inte tron på dig själv för att någon annan gör det.

Det gjorde inte jag!I made it

Josefine och sin dinosarie, eller..jag mena häst! iaf, så var han jäääääääkligt stor.

No one knows me but they know my name, That's not real to me

Måste ta itu med en hel del plugg nu. Jag ska skriva en bokrecension, skriva en halv sida till om mig själv på SPANSKA, har hälften kvar ungefär, sen ska jag fortsätta på en keynote presentation om London. Bäst att jag sätter fart nu. ÅHH, orkar inte skolan..

little things means a lot.

så, nu är jag i stort sett klar med designen, lite småsaker kvar att fixa, tar det senare eller någon annan dag. För nu ska jag hoppa in i duschen! btw, så var jag och fotade Josefine&hennes häst innan, blev säkert några bra kort som kommer hamna på bloggen så småningom. Puss.

hyffsat söt bild på mig och morris


RSS 2.0