True strength is keeping everything together when everyone expects you to fall apart.


Titta så mysigt vi har det i vårt tv-rum! Nej men det håller just nu på och tapetseras om så jag tror det kommer bli riktigt bra! Samma sak gäller mitt egna sovrum, där det just nu bara finns en säng. Lite ont om rum i huset nu kan man tycka. Längtar sönder tills det blir klart! Nu måste jag dock sätta fart med pluggandet då vi har prov i samhällskunskap imorgon. Hörs senare!

If god brings you to it, he will bring you through it.

Har haft en lugn, rolig och go helg. I fredags följde Julia med mig hem och vi softade med att sjunga lips och kolla på hela håkanbråkan-serien. Dagen därpå vaknade vi klockan två (hehe) och började plocka ut allt ur mitt rum, då jag ska tapetsera i veckan, shoho! På kvällen drog vi hem till Julia och så kom även min bästa clarkie och vi alla fulade oss somfan haha men roligt var det allt! Idag gick jag och Julia upp vid åtta för att åka på någon hästtävling, det var mysigt. Sen fortsatte vi dagen hemma hos julia med lite julbak osv. MYSIGT!! Puss på mina Juliax2, dom är bäst!

Scrubs

I väntan på att badrummet ska bli ledigt; Scrubs!

I love you deeper than I can swim

Jag är just nu så glad att jag kan hoppa och dansa av glädje..tror jag ska göra det snart!! :D

Godkväll!
Softar i min säng framför en ljudlös tv med lite musik på och läser min engelska bok. Ska strax svara lite frågor om boken. Borde egentligen läsa klart min svenska bok men..det tar jag en annan gång, hehe. Ansvarsfull är jag iallafall...Men nu ska jag återgå till mitt skolarbete, hörs senare eller imon! xoxo

En mycket söt bild på Julia från gårdagen då vi käkade lunch på spiran. trollface? ohyes!

-

Men att förlora dig, det är nåt jag aldrig nånsin kan tänka mig jag kommer kunna klara av
För ett liv utan dig så har jag nog redan lagt mig ner i min egen grav


Forever is a long time, but I wouldn't mind spending it by your side.
4 bilder från i helgen. De två första är från fredags då de var fest hos kalle, och de två sista är från lördags då de var tjejfest hos alexandra.

Just nu sitter jag på 'på g' med världens bästa Julia, muchos love to her! Men tänkte ta och läsa min bok nu som vi ska läsa i engelskan 'go ask alice'. Hörs senare!!

But without the dark, we'd never see the stars.

Godkväll får jag väl börja med och säga. Ligger just nu i min säng och ska släcka lampan nu tänkte jag, är riktigt jävla trött efter en heldag i Göteborg med klassen. Vi var på universeum&svt. Alltid kul med lite omväxling, så man kan slippa lektionerna ibland. Påtal om lektioner så har vi imorgon endast 2 lektioner, det äger lite faktiskt, så imorgon slutar jag 13.50 istället runt 16.00. Sedan efter skolan blir det att åka och kolla på tapeter, äger ännu mera! Känner även att jag bombaderar er med en massa bullshit som ni inte bryr er om haha...GODNATT!!

ful, äcklig, ful äcklig & ful bild men har inga andra o bjuda på.......

You can't blame someone for walking away if you didn't do anything to make them stay


2 bilder från Lördags!

Sitter just nu på 'på g' med Ina&Julia, som vanligt då. Men snart blir det att dra och käka innan idrotten börjar. I alla fall, de två bilderna här ovanför är från Lördags då jag var hos Julia med henne, clarkie&Hugo, samt julias syster+pojkvän. Det var trevligt! Men nu måste jag kila, byeee!

Best friend, u will always be a part of me and me a part of u

Jag är inte perfekt&det är inte du heller. Vi är båda människor, vi gör misstag och fel som kan tära på vänskapen. Men det handlar om att förlåta, glömma och gå vidare, våga lita på varandra igen. Jag vet mycket väl att jag har gjort misstag som har gått ut över dig men jag försöker verkligen varje dag att göra så lite fel som möjligt, men ibland funkar det inte hur mycket man än försöker. Det kan gå fel och bli galet...fel. Men du ska veta att jag lär mig av varenda misstag jag gör här i livet, och det vet jag att du med gör. Vi lär oss av vårat förflutna för att sedan få en bättre framtid genom att inte göra samma sak ännu en gång.

Om jag inte har helt fel har vi nu kännt varandra i fem år. Fem hela år, som har gått som på räls. Jag minns första gången vi var. Vi spelade the sims och våran familj bestod av våran föredetta klass, men vi tog även pose-kort på toan. Minns till och med våra kläder som vi hade på oss den dagen. Antar att jag minns så mycket imed att det var första gången vi var, på riktigt. Då visste jag att det var början på en vänskap, men det jag inte visste var att vi en dag skulle sitta på ditt tak, kolla upp mot stjärnorna, snacka om allt mellan himmel och jord och dela varandras tankar. Inte visste jag att vi skulle dela en hel sommar tillsammans. Inte visste jag att vi skulle få såpass många minnen att jag inte ens kan sätta fingret på hur många de egentligen är. Inte visste jag heller att du skulle bli min bästa vän, som jag skulle dela allt med. För visst är du en vän jag kan säga allt till, vad som än tynger mig eller vad som än gör mig glad. Du har sett mig arg, ledsen, upprörd, men framför allt glad. För har man dig så har man atomatiskt ett leende på läpparna (oftast iallafall, förutom när du är sådär störig och jobbig som sjunger och hoppar i sängen när man vill sova).

Mina ögon fylls med tårar när jag skriver detta. Kanske för att alla minnen med dig kommer upp och det enda jag ser är våra leenden och det enda jag hör är våra skratt som klingar så vackert tillsammans. Jag kommer aldrig att släppa dig, för jag älskar dig, Obegripligt mycket. Låt oss föralltid förbli två negerknorrar, bästavän.


We're the worlds greatest

ELVIS PRESLEY!


Charmig som tusan!

Känns lite smått keligt att lovet nu är slut men nu är det inte så långt kvar till jullovet så det äger! I Fredags var det ju fest hos Hugo, och det ägde sönder. Hade det riktigt roligt&Trevligt, så det tackar jag de goa för, speciellt hugo som fixade festen! Igår var jag bara hemma och tog det lugnt genom att kolla på film och softa. & idag har jag haft en heldag med bästa Ina. vi tog bussen till gekås och sen hem till mig för att färga håret och käka pizza. MYS!!! Btw så köpte jag en bok om Elvis, han var så snygg och såg ut som ett riktigt charmtroll, är riktigt jävla depp för att han inte längre finns mer..Men nu ska jag fira hans levnadsår genom att lyssna på hans underbara låtar. grymt! puss

Rock that body

Helloo, äger på att blogga känner jag. Men det har jag inte tid med för nu ska jag packa min väska innan jag beger mig till Julia för att fixa oss lite. Sen drar vi till Hugo för lite fest. kommer äga förhoppningsvis! Men först ska jag spela lite gitarr hihi pussss!!

haha love my humor!!


RSS 2.0