It's never going to be the same again. And thats whats killing me.

Helloo! Det går lite sådär med uppdateringarna men känner inte för att blogga då jag inte har några bilder alls. Får väl ge mig ut nån dag. Men igårkväll vid sisådär klockan tio blev det att åka till akuten i Varberg pga av smärta i högra delen av magen+att det stramade ner i benet. Men efter prover och lång väntan fick jag äntligen komma hem med beskedet att det inte var någon fara, dock sitter smärtan kvar. Men det känns bra, riktigt bra! Men trotts att det gör ont ska jag inte låta mitt lov gå till att ligga i sängen, bättre att ha kul så man kan glömma att det gör ont ett tag. Right?
Men idag, blir det nog att stanna hemma..hehee! PUSS!!

hahahaahahah...true shit

weheartit


you're never fully dressed without a smile


Kom precis hem från Alexandra där jag spenderade min kväll/natt/morgon. Det var som alltid, förbaskat roligt! Men nu ligger jag och kollar på "Jag saknar dig". Lite kass kvalité men det duger. Har även lov, som förövrigt äger sönder! puss

Dåligt med uppdateringar!!

Jag har inte haft någon alls blogglust nu de senaste dagarna, och det suger väl en aning! Men nu är det äntligen lov och det är jag överlycklig över och imorgon bär det av till Alexandra och det äger ännu mera. Finns inte någon som är som Alexandra. Hon är bra, jävligt bra! Men nu ska jag kolla klart på det nuvarande avsnittet av gossip girl och sedan sova så jag orkar upp imorgon! puss!!


Det här får mig att gråta

Jag är för det mesta en mycket positiv och glad person, och det är det som gör mig själv stolt. Jag ser inga direkta hinder, och ser jag något, skuttar jag över det. Jag låter inget stoppa mig! Men tyvärr kan jag även lätt bli ledsen, och gråta över saker som gör mig arg. Och när jag väl börjar gråta kan det hålla på längelängelänge. För jag kommer hela tiden på nya saker som jag inte orkat bearbeta innan. Så, på något sätt är det väl bra att få ur mig allting.

Nu ska jag kolla på gossip girl och dricka varm choklad! puss.


Fem bilder från några minnen 2011



Känns som om att jag redan ältat det här med minnen, och att jag lägger ut bilder från samma ögonblick. Men här ovanför har ni 5 bilder i inbördes ordning från 5 olika moment från 2011.

1.
Första gången jag var med Alexandra, kände direkt, att våran vänskap aldrig kommer brytas. Nu har vi kännt varann i 6 månader, ett halvt år och vi snackar varenda dag. Sms&Facebook, skype osv. Kommer aldrig någonsin bryta kontakten med den pinglan!
2. En av alla de gånger jag och Julia gick hem från jobbet (sia glass), gjorde oss lite mat, stekte i solen och hade riktigt roligt på kvällen! Åhh, saknar det otroligt!
3. Skolavslutningen 2011. Slutet av en utmärk skoltid, tack vare min klass och mina andra vänner på skolan. Men även början av mitt bästa sommarlov hittils. Den 10/6 var en riktigt fin dag, allt var kanon!
4. Sommarens höjdpunkt, KANYE! Ni har redan hört så mycket om det, så ni vet förmodligen allt om den dagen.
5. Hemsedal, årets resa men även ett oförglömligt minne för livet. Det var rena, rama drömmen!

Color me blue I'm lost in you

Har haft en riktigt soft dag idag faktiskt!! Började dock åtta för att ha kinesiska, som man bara vill fly ifrån. Men efter hade vi håltimme så då satt jag och Julia och softade på PåG. Sedan gick vi till bowlinghallen där vi skulle spendera våran idrottslektion. Riktigt roligt var det och förvånandesvis vann jag stort över Julia, hehe ägd! Sedan fortsatte dagen med Naturkunskap och matte. Nu ligger jag som vanligt i sängen, varierar mig emellan datan och gossip girl. Men nu blir det nog ännu ett avsnitt av gg innan nästa blogginlägg, hörs då!!
1. Julia i den omtalande bowlinghallen 2. Julia fastnade i en svängdörr (?)

En sång som får mig att må bra

Hello (Sidney samsom remix)-Martin Solveig
Sjukt go låt som tar mig tillbaka till sjukt underbara minnen. Sommaren 2011. Det var fest hos Julia, låten sattes på och jag och Julia dansade våran finfina dans, lite vimsiga i bollen och så men fan va det ägde!! Verklig lycka!!


Någonting som gör mig riktigt lycklig

Finns mycket som gör mig glad och lycklig, men någonting som gör mig otroligt, jävla lycklig är mina underbara vänner. Tänk att jag hamnade just här, i Falkenberg, så jag kunde få chans att lära känna dom. Åh, de betyder så himla mycket för mig, ni anar inte. PUSS PÅ ER!!

Gossip girl


Hej på er! Har haft en riktigt mysig lördag&Söndag med Julia. Igår kollade vi scrubs och åt godis, men vi gick även en runda i Vessige. & Idag har vi kollat på gossip girl och haft deep-talk. Alltid lika behövligt! Nu ska jag gosa ner mig under täcket och fortsätta kolla på Gossip Girl, som jag har fått låna av Julia. Hon äger sisådär ibland! Latero.

Clothes


weheartit


I don't like waiting, but if waiting means having you..then i'll wait until I have you.

Godkväll mina kära vänner! Softar sönder med Julia hemma hos mig med Julmusik. Längtar så otroligt till julen, det absolut mysigaste på året. Men nu är det inte långt kvar. I November är det faktiskt OK att börja ställa till med julkänsla. Åh, kommer bli världens bästa jul, känner det på mig!

Fem bilder som gör mig glad


1. Bilden är på Pookie, Sebbe, Mig, Julia&Edvin. Denna bilden gör mig glad då den får mig att minnas vilken underbar klass jag hade. Hur kunde man ens tycka skolan var tråkig när man hade en sån skön klass? Fan så bra det var. 2. Tror minsann att denna bilden togs första veckan på sommarlovet. Jag, Robin, Julia&Pontus drog till kallhaga sedan kom även Rasmus, Hugo&Frej. Värme+vänner=glädje. 3. Thea&Alexandra. Valde bilden på de två då de gör mina dagar oerhört bra + att den dagen var en av de bästa på sommarlovet. Minnesvärd kväll/natt, verkligen! 4. En av kvällarna hos Hugo. Hör jag Roll up, Black&Yellow, This plane eller någon annan låt av Wiz Khalifa går mina tankar till dessa kvällar. 5. Ännu en kväll på Kallhaga. Och som ni ser utstrålar bilden inte något annat än glädje. Och tänker man tillbaka får man atomatiskt ett leende på läpparna.

Som ni ser så har jag plockat ut fem stycken bilder från min sommar. Det blev helt enkelt så eftersom det var en mycket, mycket, mycket bra period av mitt liv. Det var glädje i överflöd. Nej men typ. Levde livet. Den bästa kvällen på sommarlovet fick jag dock inte på bild. Men den var fan så underbar! Kallhaga-moppetur till en åker för att palla jordgubbar-Såg mitt första och absolut största stjärnfall-Hem till Hugo-Skrattade sönder-Fick en god natts sömn. Fast..sen får vi ju inte glömma KANYE!!! Det var inte bara sommarlovets största&mäktigaste händelse, utan mitt livs största!!!  Åhåhåh, Ta mig tillbaka!

Can you even imagine what life would be like without music?


Bilder från weheartit.

Såfort jag kom hem satte jag mig vid pianot och började spela direkt. Fast jag fuskar genom att lära mig från youtube haha, men det låter ju fint och det är ju det som räknas..Någon dag ska jag väl ta mig tid till att lära mig noter, men inte nu, inte idag! Men nu ska jag leta efter en ny låt som kan tänkas låta fin på piano. Hör av mig senare, då jag ska lägga upp fem bilder som gör mig glad. puss!

BRB!


Eftersom denna filuren inte har några planer för kvällen blir det att följa med familjen på middag. Men som tur är, är det i Vessige så jag kan ju bara ta en frisk promenad hem när jag vill. Så vi hörs då! Latero.

Payback is a bitch


Sitter på påG nu med Ina&Julia och fryser sönder. Sitter med Jacka, halsduk och vantar. Soft. Men nu ska vi snart dra till matsalen och käka mat. Är riktigt jävla svin hungrig! puss.

Don't expect things to happen. It's better to be surprised than to be disappointed.


Kör en klassiker! Blev en mysig och bekväm outfit idag, då jag hade på mig stickad tröja, strumpbyxor&halsduk. Perfekt i det kalla vädret!

Har precis snackat facebook-skype med Ina. Hon är något alldeles extra den tösabiten! Men nu blir det att sätta på scrubs innan jag somnar. Vi hörs imorgon, då det äntligen är fredag igen! puss.

Please, i'm begging u. Don't do this to me again. Not this time.

Follow your heart but take your brain with you

Hemma efter en mycket lyckad dag! Efter skolan satte jag och Alexandra oss på ritz och sedan kom Ina och även lite andra pojkar och flickor. Det var riktigt mysigt och trevligt må jag säga. Men nu ska jag trotsa kylan genom att gå ut en runda med morris!

It's a beautiful day


1.Gosade med min katt. 2.Försökte ta en seriös bild, lyckades väl antar jag, men kunde inte hålla ögonen borta från scrubs. haha äger!

Godmorgon! Gick upp klockan sex utan att ens tänka på att vi idag börjar 8.45 så fick helt plötsligt en timme extra. Vet ni vad jag gör? Ligger i sängen och kollar på scrubs. Haha, perfekt sätt att börja sin dag på. Kommer sjunga "It's a beautiful day" när jag cyklar till bussen. Lovar!

En bild som inte är tagen i staden jag bor


Valde en bild från Liseberg (Göteborg) som togs den 12 Maj. Jag valde den dels för att jag inte hade någon annan bild på denna datan, och dels för att jag saknar min gamla, galna klass riktigt mycket. Och inte minst saknar jag våran klassresa. Åh, lyckliga dagar!

Tre saker som finns i mitt rum


1. Det bästa som finns i mitt rum, min gitarr. 2. Mitt sminkbord. 3. Min tv, det är på den underbara saken jag kollar på scrubs! hihi.

haha, som ni märker har jag inget speciellt i mitt rum, förutom min gitarr då. Har sån stor lust att göra om allt. Nya tapeter, möblera om osv. Men mitt rum är väl charmigt på sitt vis!

True strength is keeping everything together when everyone expects you to fall apart


Hello! Idag var nog den softaste dagen på länge. Tog bussen en timme tidigare för att hinna käka frukost på Stålboms med Julia. Efter en mycket lyxig frukost som bestod av räkmacka och cola, tog vi oss vidare till skolan. På svenskan var det några tjommar som snackade om en film de skulle göra som skulle handla om tryggheten i Falkenberg, så vi skulle ge förslag vad den skulle innehålla, på ett ungefär. Sedan på samhällskunskapen kollade vi på filmen "älska mig" som en av tjommarna hade gjort. Mötte även upp Thea efter skolan. Go tjej, go dag!

My angels


Thea&Alexandra, fick mig att le i piskande regn. Det finns inget som är mer värt. Från första stund, vet jag att de alltid kommer finns för att ta emot. Jag älskar er.

I fucked up, sorry

Bild 1. När vi satt och softade i biblioteket Bild 2. Hade såpass roligt på kinesiskan att jag målade en bild av KANYE! haha likt?!
Dagen har seriöst vart katastrofal. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag gosar ner mig under täcket. Men ska nog hinna med att blogga ett x antal gånger till och spela lite gitarr. Myskväll helt enkelt! Hörs snart igen, puss.

Sex sanningar

Mattelektionen blev inställd så sitter i biblioteket nu med Ina och julia och pluggar lite grann. Tänkte passa på att skriva de här 6 sanningarna om mig.

1.Något utav det värsta jag vet är att bråka så därför försöker jag att undvika det så gott jag kan. Även fast jag vet att det inte är mitt fel, så säger jag nästan alltid förlåt och på så vis slipper jag bråken.
2.Jag är rädd för rätt mycket, eller orolig över att skada mig osv. Som på idrotten, när man ska hoppa på en liten "studsmatta" och hoppa över en plint, då tänker jag alltid det värsta och tror att jag ska trilla och bryta nacken.
3.Jag är för det mesta positiv, jag skrattar mycket och försöker se det goda i det hela. Jag tycker det blir enklare när man kan se något positivt. Men ibland har jag tendensen att förvandla det som är negativt till positivt, och det håller inte i längden.
4.Jag kan lätt börja gilla någon. Men när det kommer till kritan så har jag svårt att bli kär på riktigt, och grädden på moset är att jag har svårt att glömma och gå vidare.
5. Jag har en stark saknad till Hemsedal & Sommaren 2011. Jag har lite smått panic att tiden går så fort.
6. Den 30 april 2011, träffade jag för första gången Thea&Alexandra. Och idag, är dom 2 av mina bästa vänner. LOVE!


14

Innan jag går och lägger mig så tänkte jag berätta att imorgon börjar jag med denna "listan". Snodde den lite lätt från Alexius så tänkte att jag skulle ta och göra den nu de kommande dagarna. ännu en gång, GODNATT!

1. Sex sanningar

2. Tre saker som finns i mitt rum

3. En bild som inte är tagen i staden jag bor

4. Fem bilder som gör mig glad

5. Någonting som gör mig riktigt lycklig

6. En sång som får mig att må bra

7. Fem bilder från några minnen 2011

8. Det här får mig att gråta

9. Någon jag beundrar

10. Min favoritfilm

11. I min väska finns alltid..

12. Jag och någon klasskompis

13. Det här är mina mor- och far föräldrar

14. Min bästa vän


Why are you always waiting? tomorrow isn't guaranteed.

Time for some sleep. Imorgon blir det återigen skola&då börjar jag klockan 10.30, helt okej soft ändå. Hörs imorgon!

bilderna som skulle ha redigerats och kommit upp för ett x antal dagar sedan. Men..bättre sent än aldrig, som man brukar säga.

Out of control

Måndag&jag är hemma från skolan för känner mig inte så bra. Vaknade klockan fyra i natt av att jag mådde överdrivet illa, och jag kunde inte somna om heller pågrund av det. KULKUL. Ligger i alla fall och kollar på scrubs (ovanligt va?) som äger. Men nu ska jag se om jag kan få i mig något som frukost. peace out.


Man kan ju inte vara seriös hela tiden..inte sant?

The night is young and so are we


Kullens skor, 750:-

Jag är lika smart som vanligt. Behöver gå upp klockan sex imorgon och klockan är över tolv. Och som grädde på moset så mår jag inte helt prima just nu. Hela kvällen har jag gått runt med illamående och magvärk. Hoppas jag känner mig bättre imorgon! Dags att krypa ner under täcket nu för att försöka sova. Godnatt!

Tell them the fairytale gone bad


Hela helgen har vädret vart kanon. Blå himmel och strålande sol, underbart! Inatt sov Julia hos mig somsagt, och vi kollade på scrubs tills vi (jag) somnade. Och idag drog vi än en gång ut för att få till lite bilder och jag tyckte vi lyckades bra, jag! Men nu ska jag hoppa in i duschen snabbt innan jag visar mina nya, snygga skor! Latero

S(he) (was) just ano(the)r (one)

Dålig uppdatering, jag vet! Men har helt enkelt haft mycket och göra, har mycket i skolan och den tiden jag får över spenderar jag så mycket som jag kan med mina vänner. Hade iallafall en skit-soft fredag igår med goa människor, helt underbar va den. När kvällen led mot sitt slut åkte jag&Ina hem till henne och sov längelängelänge. Oavsett vad så softar jag nu hemma med Julia & hög musik och bara äger helt enkelt. Men snart sitter vi bänkade framför tvn för att skratta lite till scrubs, äger ännu mera! Nu klagar hon för att jag är osocial, så får la återgå till dansandet. Puss!

mina nya skor!! Ska försöka komma ihåg att ta en bättre bild imorgon!

arg arg arg som en varg

Såhär ser jag ut just nu, både jag och Ina kan jag ta och meddela! haha är inte arg, som rubriken säger men skrattar för att jag är lite smått sur. Ganska gött sätt att vara arg på, att skratta haha. Slänger in bilderna jag tog innan, imorgon. Har inte ens lagt ett lillfinger på att redigera dom än. Ska äta äpple och sova nu. Puss!

Feelings that came back are feelings that never went away

Sitter och pluggar till svenskaprovet imorgon, det går väl framåt, I guess. Får se framåt helt enkelt! Var ju somsagt ute med kameran innan. Blev inte kanon, åhnej, men några bra blir det väl med lite redigering på det. Skyller på ljuset, eftersom solen nästan var helt utom synhåll. Lägger upp senare efter redigering. Men nu får jag plugga vidare innan maten. Puss!

We found love

Helt ok ändå! Bilden är från weheartit!
Eftersom jag har en sådan brist på egna bilder så sticker jag ut med kameran snabbt innan solen går ner. Så vi hörs senare med förhoppningsvis ett par bra bilder! puss.

weheartit



Lite blandade bilder från weheartit. Världens bästa sida på ett ungefär! Nu blir det att krypa ner under täcket&äta äpple medan jag kollar på tv. Godnatt!

Stop looking back


Tummen ner på denna dagen. Känner att allting har vart riktigt kasst. Har väl allt funnits nått positivt, men ingenting jag kan komma på nu. Minns bara allt negativt. Jag antar att man inte kan leva med sitt leende varenda dag, måste ju variera sig lite. Nej men, jag hoppas&tror på att morgon-dagen blir en aning bättre. Lär den nog bli, då vi börjar kl. 11.40. SOVMORGON! Ska väl plugga lite svenska nu innan jag återigen somnar till scrubs. Men ska nog hinna slänga in ännu ett inlägg innan jag tar och dejtar john blund. Puss!

miss it all so damn much.

Hemsedal 2011. Saknar det som fan.. Gick inte en sekund utan leendet på läpparna. Det var den lyckligaste tiden i mitt liv, helt klart.

Anouska Proetta Brandon


Hittat ännu en favorit som har de snyggaste kläderna. Hade inte haft något emot att ta emot dessa som är på bilderna..Men nu ska jag plugga så jag får bra betyg, så jag kan få ett bra jobb som innebär att cashflowet flödar så jag kan shoppa vad jag vill, och bo vartfan jag vill. Lyxigt! Hörs om en stund, då jag har jobbat så flitigt att jag är värd en paus.

Nytt i bloggen!


Godkväll mina vänner! Bloggningen har inte vart på topp idag, men det är endast för att jag har gjort en helt ny design, vad tycks? Själv är jag supernöjd. Har äntligen fått till med skuggning på bloggen, love it! Aja, nog om det. Nu blir det att krypa ner under täcket för att somna till scrubs. Världens bästa serie! Hör av mig imorgon, puss!

You were never mine to lose


Lite av en dagens outfit kanske? Blues från gina tricot&Jeans från bikbok.

Lördagskväll&Jag sitter hemma efter en kväll med mat och tårta. Vi har nämligen firat min broder som fyllde 20 år i tisdags. Hade mer än gärna vart med vänner ikväll, men dagar som dessa får man väl offra sig antar jag. Tänkte underhålla mig själv med en film nu, the roommate ska jag se, den ser ut att vara en aning skrämmande, så får se hur det blir med sömnen inatt, haha! Puss

Look at the stars, look how the shine for you


bilder från weheart it!

Tänk er att sitta på ett tak, med en av sina bästa vänner, titta upp på stjärnorna och snacka om allt mellan himmel och jord. Det var just det jag och Julia gjorde inatt, när vi kom hem från Ina. Vi klättrade ut genom fönstret, beredda på att frysa, tog vi på oss varma kläder. Där satt vi i två timmar och snackade om allt som fanns att snacka om. åh, det är sånna små stunder som gör livet lite extra betydelsefullt.

I will never win this game without you


Gårdagen. Det var allt en underbar fredag! Skolan var helt ok, och sen blev det liksom bara bättre och bättre. Efter skolan skulle Ina&Julia sola så då satte jag mig och pluggade det sista, och när arbetet var klart så var jag fri att göra vad jag ville, hehe. Efter solningen/Pluggandet så tog Jag&Julia bussen till slöinge. Hem till henne, baka kaka och sen drog vi och mötte Pontus&Robin. Så längesen så det var riktigt roligt! Sen gick vi hem, chillade och så. &sen vid åtta,nio tiden tog vi moppen till Ina där även Rasmus var, så kollade vi på idol och grejjer. Mysfaktor på hög nivå! Somsagt, underbar fredag!

GREASE!!


Ska sätta på grease nu, åhh så bra!!

We all have that one special friend that always makes us smile, no matter what kind of situation were in.


Det finns de dagar då jag undrar varför just jag får ha en sådan fin vän. En vän som alltid ställer upp, som finns där och backar upp en. Som ger en råd och förslag på hur man ska göra. Som aldrig sviker. En vän som är så fullkomligt fantastisk. Jag blir på riktigt tårögd, när jag tänker på Julia. För hon är så förbaskat bra! god, thank you! Jag är stolt att ha henne, som min bästa vän. Älskar dig!

Rätt gulligt av mig ändå va? att skriva om den finaste personen som någonsin vandrat på denna jord. Hon är så värd det! I alla fall. Idag var det som vanligt skola, en av de jobbigaste skoldagarna på veckan, gå från 8-4 med lektioner som historia&naturkunskap. Inte konstigt att krafterna tar slut och energin dör. Men imorgon är det äntligen fredag igen, ska bli otroligt skönt med helg. Men då följer jag nog med Julia hem, och så drar vi till Robin med Pontus efter skolan, och på kvällen blir det väl att fira jullebulle lite grann! Åhh ska bli så roligt att träffa robbe&Ponne igen, så längesen nu! yeye, Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, puss!!

You have to take the good with the bad


You have to take the good with the bad,
smile when you're sad, love what you've got and remember what you had..
always forgive but never forget, learn from your mistakes but never regret,
people change, things go wrong, just remember, life goes on..

I fall to easy,crash too hard, forgive too easy&care too much.

Har vart upptagen hela dagen, därför har jag inte bloggat mer än innan då jag bloggade från lektionen. Slutar man fyra, då är man inte hemma förrän vid femtiden, och då får man inte mycket fritid över efter att ha gjort de man ska, tex gå ut med hunden&plugga. Så nästintill hela min kväll har bestått av plugg, mestadels engelska eftersom vi har prov på det imorgon! Men nu tänker jag somna till tvn, mysigast så. Imorgon hörs vi!!


People change. Memories dont.

Underbar bild&Underbar klänning.

Har precis haft svenska och om bara ett par minuter börjar vårt 2 timmar&40 minuter långa so-pass, inte sådär jätte taggad men får väl tänka på att det är den sista lektionen för dagen, även fast den klassas som minst två lektioner. Började även 11.40 idag men hade en tandläkartid klockan 8.20 så blev inte någon vidare sovmorgon..kul liv.

Nu börjar lektionen, hörs när jag kommer hem!


Why stop dreaming when you wake up?

Äntligen. Det här är vad jag längtat efter hela dan, krypa ner i en go säng och kolla på film. Just nu är det smådeckarna som gäller, en gammal, go film. Men klockan tolv blir det att fira Johan eftersom han fyller år imorgon, så slipper jag gå upp alldeles förtidigt imorgon. Jaja, bjuder på 2 bilder som beskriver min kväll lite mera detaljerat. hörs senare!

Everyday is a new beginning!

Vill hem, lägga mig i mamma&pappas Goa, mjuka säng och bara ligga där medan jag kollar på mysteriet på greveholm&dricker varm choklad. åh, verkligen drömmen just nu! Hörs när min dröm gått i uppfyllelse, längtar..

Ni får helt enkelt nöja er med denna snygga bilden sålänge. Men jag lovar, min blogg kommer bli så mycket bättre nu, känner mig verkligen motiverad att göra det bra!


why be sad when you can be happy instead?


6 timmar kvar tills jag ska gå upp. Inte så sugen på att gå till skolan för att bland annat ha kinesiska..men kanske dags för att göra det bästa av situationen, för det blir ju vad man gör det till! let's pretend that's fun..or we can make it fun!

nobody's perfect


Är rent ut sagt besviken på mig själv för att jag inte var ute och fotograferade mer i somras, jag var ute en gång, och det var inte ens på sommarlovet. Vart tog all min fotolust vägen? Det är ju på sommaren som naturen har mest att erbjuda. Men igår tog jag iallafall mig ut på en runda, inte var den lång inte, då jag inte kände att någon bild blev särskilt bra, så jag trevade hemåt igen.

Imorgon är det måndag igen, vilket betyder skola. Önskar jag kunde spola tillbaka till sommaren 11'. Ingen skola&Inget plugg, bara leva livet&inte bekymra sig över någonting. Ska tiden i livet gå såhär fort, då är det nog snart dags att börja tänka på refrängen. Scary..

Inspirationskälla


The cherry blossom girl, min inspirationskälla. Titta bara på hennes outfit till höger, speciellt kjolen. Blev så kär att jag kollade upp vart hon hade köpt kjolen, och jag hittade den (!!) men dock bara i svart&mörkblå, men det är nästan bud på att köpa den ändå! Förutom kjolen blir nästa inköp ett par knästrumpor!

Back to reality! Nu är ledigheten slut. Smart som jag är har jag skjutit upp matten till idag, så nu blir det allt på en gång. Så ikväll blir det plugg, fast ska försöka jobba intenstivt så jag kan få lite fritid över ikväll! Oavsett vad, så hörs vi lite senare!

Vi är förlorare jag&du, för ingen av oss vågar tala ut

Tänkte fasktiskt ta på att börja blogga här igen, tror jag. Kan inte riktigt bestämma mig över hur jag vill ha det, finns för&nackdelar med både blogg.se & Tumblr. Men nu kör vi såhär tycker jag, men kanske kommer blogga på tumblr någon gång ibland, då jag längtar tillbaka haha..Aja, nog om det. Fullspäckad dag igår, städade&donade i mitt rum, tripp till mormor&morfar, och fest på kvällen. Så idag bestämde jag mig för att bara vara hemma och kolla på film och lite sånt, så sitter just nu och gottar mig med godis&cola. Men nu, nu blir det Johan Falk! puss.

Min favorit till vänster!

RSS 2.0