Friday, I'm in love

FREDAG IMORGON, rena rama himmelriket. Det bubblar i hela kroppen för jag känner på mig att morgondagen kommer bli underbar! Kikade på klart.se och det ska bli skinande solsken hela dagen imorgon, tjoho. Desutom ska vi hem till julia för att grilla med finfina människor! Pusspusspuss på mitt liv just nu!!!

Jag och julia tog sannas och angelicas cyklar och rullade iväg på en tur i den sköna vårsolen i förmiddags!

Party like a superman


2 från lördags
Todeloo! Har precis vart ute en sväng med Morris och sitter nu och dricker kaffe medan jag kollar inspiration på internet. Imorse stack jag till skolan en sväng för att gå på kinesiskan & drygt 2 timmar senare satt jag på bussen hem igen. Kom hem, kollade på one tree hill och sedan dröjde det inte länge innan jag fick mig en tupplur. Aja, nog om min intressanta dag, pusshej!

I can't stop


hotfashionpics

Söndagskväll och skolan närmar sig mer och mer. Har dock en skitgo dag imorgon! Börjar 08.00 och slutar 09.20. Lär vara hemma vid tio igen, underbart. Annars då? Livet rullar på ganska bra nu känner jag. Har absolut ingenting att klaga över. Kanske kommer upp ett par bilder från gårkvällen ikväll eller imorgon, det lär vi se. Puss!

Happy days are here again


2 från igår

Hade en supertrevlig kväll igår med goa flickor, så det tackar jag för! Nu ska jag gå ut i det fina vädret med morris. Kommer bli en lång runda med musik i öronen. Underbart! puss

hotfashionpics


snyggt som satan

Har precis packat väskan och snart drar jag till Slöinge för en kväll med tjejerna. Sedan får vi se vart kvällen för oss! Ha en bra dag, puss!

Våra brister gör oss till människor

Godkväll! Sitter just nu och drömmer mig bort till sommaren 2012. Är sjukt taggad på sena sommarkvällar med fina människor. Men nu börjar det i alla fall bli liite varmare i luften vilket äger! Bara att bita ihop och hoppas att den inte blir allt för sen! Ska i alla fall dra mig upp till mammas jobb snart för att sola med Pia, underbart! Hörs, puss!


Sommarjobb [√]


Dagen började med en sur min. Solen lös inte som den skulle och helt plötsligt började det hagla och ha sig. Men såfort jag kom till skolan och kollade mina mejl blev jag genast på bättre humör! Har fått sommarjobb på Sia glass i sommar och även lite på påsklovet, TJOHO! Dagen fortsatte med ett smile. Efter skolan blev det hamburgare-party hos Matilda innan jag tog bussen hem för att sola med Pia. Grymt! Nu ska jag ta en varm dusch, puss.

Hold your dream


Har precis vart ute och gått en runda med Morris i regnet. Har saknat att gå i regnet med musik i öronen, underbart! Nu sitter jag i min lila mjukisdress och ska börja plugga lite smått. Ska försöka plugga så mycket som möjligt så jag slipper stressa i slutändan. Ha en bra kväll så hörs vi senare!

Du är så söt jag blir så glad

Ligger just nu och tittar på mulan med denna snyggingen!

Fast måste medge att hon var ännu snyggare igår.. :)

Annars då? Fick bli en lugn helg. Julia kom till mig igår vid nio-tiden och vi kollade på film, spelade cod och lite annat skoj. ÄGER! puss

I live in a world of fantasy so keep your reality away from me

Hello! Hade en riktigt go kväll med goa brudar igår! Vi käkade mat, kollade på eva&Adam, sjöng lips osv. En riktig mys-kväll. Nu ligger jag och softar i sängen i väntan på mat, sjuuukt hungrig..Anyway..Clarkie kanske kommer till mig ikväll, jag hoppas verkligen det för jag saknar henne som tusan! Det lär i alla fall bli en lugn kväll! puss

my babygirl

2012-03-14

Goddagens! Har haft en riktigt solig och bra dag. Började tjugo i tolv, riktigt gött med sovmorgon. Efter skolan träffade jag Alexandra. Hon hade tagit med sig lite fika till mig, underbara människa! Sedan gick vi en runda i solen. My little sunshine! Nu ska jag ut med busen på bilden, får passa på när solen fortfarande är uppe. Puss!

This is like a flashback


Saknade vän
Har inte bloggat på ett tag men har inte haft tid och när jag har haft tid har jag vart alldeles för lat. Har i alla fall haft en riktigt bra helg! Var på krök hos Kevin i lördags, det var underbart. Satt runt en brasa, under en bar himmel med glimtande stjärnor, med underbara människor och kunde inte sluta tänka på hur nöjd jag är med livet. Hur lycklig jag är över att ha hamnat här, i lilla Falkenberg, så jag kunde lära känna de människor som gör mig så otroligt glad. All kärlek till er! Anyway, var och hälsade på söderskolan igår. Vilka minnen som kom tillbaka. Måste säga att jag saknar det. Det var i alla fall kul att träffa Robin, Mikael och Felicia igen. Längesen! Nu ska jag hoppa in i duschen och le över det som passerat. Puss!

How can I love when I'm afraid to fall

Är just nu med denna pinglan. Vi har inte gjort något speciellt ikväll. Vi har käkat mat, vart ute med morris och just nu lyssnar vi på musik osv. Imorgon drar jag med Julia hem och på kvällen blir det fest förhoppningsvis. Kommer nog bli riktigt nice! puss

I wonder what it's like to have it all; to never be afraid that I would fall.

Vintern är tillbaka..Imorse trodde jag på en vacker vårdag men vad är det som nu strimlar ner från himlen? SNÖ. åhh, orkar inte. I alla fall, Julia sover hos mig idag igen vilket äger. Och nu ska vi tina upp jordgubbar och låtsas att det är sommar, inte helt fel. pusshej!

Can't stop cause we're so high


Sitter just nu hemma hos Matilda och väntar på att Kinesiskan ska börja. Efter skolan hänger jag med Julia hem en snabbis sen tar vi en moppetur hem till mig och så sover hon hos mig ikväll. Bli nog superbra! Nu ska jag fortsätta spela drawsomething, äger! pusshej

Min ängel, Julia Clarke

En vän som har ställt upp för mig enda från början. En vän som aldrig sviker. En vän som alltid finns till när man behöver någon att prata med. En vän som låter en känna det man känner. En vän som inte dömer.

Idag är det svårt att hitta en person som kan se rakt igenom en, som låter en känna det man känner. Som inte dömer. Jag hade turen att finna en person som kan se rakt igenom mig, som låter mig känna det jag känner&som inte dömer mig. Julia Clarke. Jag har nog aldrig riktigt tackat dig för alla de gånger du hjälpt mig. Alla de gånger du gett mig din hand. Alla de gånger du gett mig möjligheter. Alla de gånger du ställt upp för mig. Alla de gånger du backat upp mig. Tack min finaste ängel, jag älskar dig!

Jag saknar dig

Feelings that came back are feelings that never went away

Godkväll! Sitter i sängen med ett stort happy-face. Ingen speciell anledning, men det ska man inte behöva, eller hur!? Har i alla fall vart en bra dag. Först skola från 8-16, åkte hem, käkade och råkade sedan sova i ett par timmar. Mycket händelserik dag må jag säg. Men nu ska jag hoppa in i duschen sen softa med min fina gitarr. PUSS!!!

Fjärde mars tvåtusentolv

Godkväll! Har haft en go dag med Julia&Matilda. Vi har inte gjort något speciellt, bara softat på ett ungefär. Hade hoppats på lite mer sol, men fick nöja oss med de solglimtarna som kom fram då&då. Men nu ska jag fortsätta att kolla på one tree hill, perfekt avslut på helgen! Puss

Starships were meant to fly, hands up and touch the sky

Hejhallå! Silka uppdateringar jag har fått till med de senaste dagarna, inte sant?! Anywhoo (scrubs), hade en bra kväll igår med lite festligheter och idag fick det bli en lugn kväll hemma! Var ute en stund innan och träffade Pia&Veronica, mycket mysigt!! Nu sitter jag i sängen och spelar lite gitarr, mumma! Hörs säkert snart, byeee!

love

RSS 2.0