I would give up my happiness just to see you smile.

Ska kolla klart på oth-avsnittet innan jag släcker lampan. Imorgon blir det skola igen, då jag inte var där idag. Men mår mycket bra nu, både fysiskt&psykiskt. Har sånna fina vänner så finns verkligen inget att klaga på. Underbart! Hoppas på en bra dag imorgon, om inte, så tänker jag göra den bra hihi! Puss&godnatt!!


I fell for every single word.

Har haft en underbart rolig helg! I fredags efter skolan åkte jag, julia&Ina hem till Ina för lite mat, färgning av hår, snack osv. Riktigt mysigt! I lördags åkte jag och Julia hem till henne och sen kom även Ina och vi fixade oss lite innan vi drog till Matilda för lite förfest. Grymma tjejer! Tillslut drog vi till min lille fina by, vessige för fest! LIVET ÄGER!!!

Black&White


weheartit

Sitter just nu (som alla fredagar) på påg med Julia och har pluggat lite granna. Nu ska vi snart dra tillbaka till skolan för lite käk sen har vi tre lektioner kvar, men det går säkert fort. Efter skolan kommer Julias syster och hämtar oss och sen drar vi hem till Ina dit även några av tjejerna kommer ikväll. Vi ska färga&klippa mitt hår, äta mat, mysa, tagga osv..för imorgon blir det fest, äger! puss

hair-makeover on Friday!!


Antingen imorgon eller på fredag blir det att köpa hårfärg eftersom det blir en hair-makeover på fredag. Julia ska både klippa&färga mitt hår, lagom till partajet på lördag (ja, det var det som var tanken hehe). Är dock lite nervös över resultatet, fast..det kommer nog bli bra ändå. Är inte helt bestämd över vilken färg jag ska ha än, ska ha mer eller mindre rött i alla fall. Rödare än innan. Men hur rött? vill inte ha för mycket, och inte för lite heller. åhh, får sova på saken helt enkelt. Puss&Godnatt!

Right now


hahaha u have to love mitt hår mitt i facet. Who cares, snart helg!! taggar sönder!

I give you everything I have, the good, the bad.

Skriva, sudda ut. Skriva, sudda ut. Kan aldrig komma på något bra att börja med. Men i alla fall. Min dag idag har vart rätt så soft faktiskt. Girlsen underlättar en hel del må jag säga! Efter skolan hängde JuliaR med mig hem och vi har lagat mat till min familj (igen), sovit och lite så. Men nu blir det nog att kolla klart på OTH innan det blir sängen. Imorgon börjar vi vid tolv, vilket äger! PUSS

Måndag-SNART HELG!!!!



Bild 1. Ina var för himla gullig och skickade ett collage av oss igårkväll! 2. Gosarna Julia&Angelica. 3. Min kväll, OTH&bokläsning.

För att vara på den säkra sidan har jag nu dränkt mina händer i handsprit och även fått svälja pepparkulor(?!) ifall min bror har fått magsjuka. Men tror inte det är så farligt. Men för att dra det säkra kortet får jag nog fortsätta med handspriten och pepparn. Vill ju inte ligga magsjuk på lördag då det är party all night long!!!

goodnight!!


Jag är så grymt sugen på att pierca örat igen. Har letat efter lite inspiration och hittat lite grann. Har dock fastnat för bild nummer ett. Grymt snyggt&väldigt speciellt. Har aldrig sett det förut, tror jag. MJAO, dör så snyggt.

Avslutade min dag med ett avsnitt av OTH. vilken serie alltså. Underbar! Nu får jag väl ta och nana, börjar åtta imorgon, kommer typ dö under dagen. Kommer vara svin trött. Men ser framemot morgondagen faktiskt, vi tjejer kommer tagga sönder. puss!

people can get you so high but in the end, they'll always let you down.


Last night.


De här två bilderna beskriver min kväll/natt igår väldigt bra. Mamma, Pappa & Marie hade sin årliga fest i ätrasalen och denna gång var det faktiskt riktigt roligt. Stötte på Gekås-Morgan, stod på stolarna som alla andra fulla gubbar&gummor och när alla hade gått hem blev det dans till 'mange bjuder'.

Idag vaknade jag vid tolv men låg (eller ligger) kvar i sängen och kollade på två avsnitt av OTH. Men ska nog snart upp och käka 'frukost' eller något. Hörs senare!

Inspiration-photos


Ska ta mig i kragen och framkalla lite många bilder i veckan. Känner att mina vita väggar behöver prydas med lite färg. Fick lite inspiration från weheartit. Underbar sida!

A thousand years-Christina Perri

How to be brave. How can I love when I'm afraid To fall.

newnewnewnewnew osv


Fick suget att göra om blogggen, och tadaaa! Blev mycket nöjd, så kanske blir det lite bättre uppdatering nu. Ikväll har jag vart med min underbara Julia. Vi lagade lite mat till min familj och sen har vi inte gjort så mycket haha. Hon äger i alla fall väldigt mycket. Imorgon är det lördag, det betyder att mamma&pappa ska ha fest, och som alla år ska jag väl vara med en stund. Drar nog hem rätt så tidigt, palla vara där och se på fulla gubbar och gummor som dansar till en sämre verision av 'alla vill till himelen'. Yeye. Nu ska jag hämta något och dricka och så ska jag kolla på OTH! så bra! later.

Maybe I'm a dreamer, but I still believe.

Nu är jag nästan precis hemkommen från Sälen, har hunnit duscha och pluggat lite matte. Nu ska jag packa min väska till imorgon & titta på någon film innan jag lägger mig och sover i min egna underbara säng. Imorgon är det skola igen efter ett par veckors jullov och imorgon efter skolan blir det nog att fika med Ina eller något liknande. pusshej!

SMILE. Why? because you can.

Hejjhallåå! Ligger nu i sängen och tänker kolla på det allra sista avsnittet av andra avenyn innan jag tar och släcker lampan. Tidigare ikväll har vi vart på restaurang och käkat en god bit mat. Det satt gött, som en stoppad korv haha :( Imorgon är det lördag, sista dagen att åka skidor på innan vi på söndag stänger igen väskorna för att bege oss hemåt. Ska bli riktigt skönt att komma hem faktiskt, till mina underbara vänner. Oh, i love u all so damn much!! Nehe..får la ta och tänka på refrängen hehe, puss!

I want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken, and the one
that could always brighten up your day even if she couldn't brighten her own.


Graceland, DANMARK!

Hej&hå, hit ska Julia&jag gå. Oavsett om hon vill eller inte. Ska släpa med henne. För ett par dagar sedan, när jag sökte runt lite på Elvis (ovanligt?!) så såg jag en länk om graceland i Danmark?! oväntat? japp. Överlycklig! Så Julia, min käre vän..följ med mig till detta paradis!! Tror varken du eller jag kommer bli besvikna. Det är ju Elvis överallt. TJOHO, kan knappast bli bättre.

funfunfun

hahahaha alltsååå...min humor!♥


Life is good!

Hey, life is good u know! Softar sönder i sälen medan somliga går i skolan. Har dock aaaas mycket plugg som jag tänkte ta tag i nu. Bättre sent än aldrig så att säga. Nejnu, nu måste jag sätta fart! LATER!!

Kung

Don't criticize what you don't understand, son. You never walked in that man's shoes.

Wings

I want to fly, Can you take me far away. Give me a star to reach for, tell me what it takes and I’ll go so high. I’ll go so high, my feet won’t touch the ground cause my wings that pull the strings I bought these dreams , That all fall down.

Måste säga att det var en riktig plåga att ta av sig vantarna för att ta kunna ta detta kort. Kallt som satan men värt! Kolla bara hur soft bilden blev. Ska nog i alla fall ta med mig kameran ut imorgon i backen så jag kan få some real pictures. Nu softar jag i alla fall med musik men ska nog kolla ett avsnitt av andra avenyn innan jag tar mig i kragen och pluggar lite. Har sjukt mycket just nu, som jag vart smart och skjutit upp hela lovet menmen, en dag lär jag vara fri från detta pluggande. yeye, TMI, to much information. byeee!

expectation is the root of all heartache.




Igår bestod min dag av bilåkande. Bilen rullade nämligen till Sälen och här är jag nu. Idag har det snöat hela dagen och vart svinkallt så blev inte så jätte mycket skidåkning men det tar vi igen imorgon. Måste även passa på och nämna att ingen mindre än ELVIS PRESLEY fyllde år igår. 77 år skulle han ha blivit så det firade jag med att titta på en film som handlade om honom. Rätt grymt! Men nu ska jag snart hoppa in i duschen, seeyaaa!!

You can't buy happiness, but you can buy ice-cream, and that's kind of the same thing.

Hej alla goa, glada vänner! Måste ta och meddela att jag är svningt glad just nu, skulle kunna springa flera varv runt huset, hihi. Håller i alla fall på och packar till sälen som vi åker till på söndag. Sedan kommer även Julia hem till mig, min lilla sockerpudding. & Imorgon åker jag nog med henne hem för lite party på kvällskvisten. Kommer vara gött trött när vi åker på söndag. Vi ska åka senast sex, hehe. Får sova i bilen med musik i öronen, låter faktiskt helt okej. Nehe du, nu ska jag nog kolla på ett avsnitt av andra avenyn innan jag fortsätter. Puss!!


ABDUCTION

Denna filmen ska jag ta och titta på nu. Makalöst bra må jag säga. Kollade på den igår med clarkie och det var ingen besvikelse. Mumsfilibaba, ta och titta på den vettja, ni lär inte bli missnöjda! + att en svenschhkk är med, AAASballt

Brother louilouilouiiie

Min älskade Julia Clarke. Du gör mitt liv, lyser upp som självaste solen. Kan inte tänka mig en dag utan dig. Jag älskar dig, föralltid.

Igår for jag till Julia i slöinge. Färgade hennes hår, åt kebabrulle, kollade film, gjorde mig brun (whatadream), stack ut halv 2 för att fota (gick lite sådär hihi), ännu mer film. awesooome!

tvåtusenelva, finaste året hittils!



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, massor. Var tex på Kanye West!

Höll du några av dina nyårslöften?
Nja. Tvek på om jag ens hade några nyårslöften.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nonono.

Vilka länder besökte du?
Hehe, Norge&Danmark.

Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Yeeman!

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
20-25 Februari. 30 April. 11 Augusti. tex!

Vad var din största framgång 2011?
Inte en blekaste!

Största misstaget?
Att jag svek.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Haha ja, vi har ju den gången jag & Alexandra ramlade med cykeln, sprang även in i en vägg en gång under året med. Haha bortsett från att man är sjukt klantig så har det inte hänt mig något sådant, nej! hihi

Bästa köpet?
Pruttkudden jag köpte på liseberg. Vilka minnen! Nej men jag vet faktiskt inte!

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder skulle jag tro!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina vänner. De är guldvärda!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Who's that chick? , Jag kommer , E.T , I'm gonna be (500 miles) , Raise your weapon , On the floor , Gortoz A ran MED MERA!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
GLADARE!

Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit chanser!

Vad önskar du att du gjort mindre?
De fel man har gjort.

Hur tillbringade du nyår?
Med vänner!

Favoritprogram på TV?
Kollar inte så värst mycket på tv, men..Scrubs!

Bästa boken du läste?
Min elvis-bok!

Största musikaliska upptäckten?
Elvis Presley!!

Något du önskade dig och fick?
Ville göra om mitt rum, och det fick jag med! hiheiehi

Något du önskade dig men inte fick?
aaduuu...

Blev du kär i år?
A.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
haha den sög.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
2011 har vart det bästa året hittils, så kan inte önska mig så mycket mer av det, men..jovisst finns det väl alltid något man önskar kunde skett.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
soft. haha men jag kör mitt eget race. Låter som jag har värsta unika stilen och det kan jag väl inte direkt säga att jag har. Har väl en helt vanlig stil, i guess?!

Vad fick dig att må bra?
Mina underbaringar till vänner! puss på er!

Vem saknade du?
Hmm..ingen speciell tror jag!

De bästa nya människorna du träffade år 2011?
I hemsedal lärde jag känna många fina personer, Vissa lärde jag känna from the beginning medan jag lärde känna andra på ett helt nytt sätt. Det konstiga med att tänka tillbaka är att de jag knappt visste något om, idag är några av de som jag verkligen älskar att umgås med och som jag verkligen tycker om. Sedan har vi ju Alexandra&Thea, som bara dök upp en dag och som idag är nära vänner till mig!

2011.
Du var ett mycket bra år. Känner att det kommer bli svårt att slå dig.
Så tack alla som gjort mitt 2011 oförglömligt.
Mina solstrålar!


Första Januari Tvåtusentolv

Måste säga att min nyår var suverän! Började med att vi var sex stycken tjejer hos Julia. Vi åt mat och taggade till musik. Vid elva tog vi bussen till stan där vi träffade lite folk, och firade in det nya året på tullbron. Stört mycket folk men det var väl treevligt. Anywhoo, så åkte vi tillbaka till Julia med lite goa människor.

Nu softar jag hemma med Andra avenyn och cola. Imorgon vet jag ikke vad som händer, det får vi ta och se då. Kommer nog slänga in ett inlägg med en års-resumé av 2011. pussss


RSS 2.0