Valborg!


Taggad som jag är drar jag nu till Matilda och ikväll blir det väl lite festligheter! Har även idag kännt Alexandra&thea i ett år, grattis till oss!! Men nu ska jag dra mig, puss!

Hey, i just met you, and this is crazy

Hade verkligen en superrolig kväll/natt igår med goa människor, mådde svinbra!
Kom hem från Matilda vid ett idag och har sedan dess bara tagit det lugnt genom att ha legat död i min säng. Hela dagen lär la gå till att ligga i min säng och kolla på film eller något annat skojjigt. Ska även försöka plugga lite och gå ut med hunden. Nödvändig fakta, jappjapp! Bjuder i alla fall på ett par bilder från gårkvällen! Puss

Sen den stunden satt jag fast i ett nät. Förtrollad, bunden, tappa hjärtat i knät.


Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu. Allting har förändrats men du finns kvar.
Allt var svävande men nu så ser jag klart.

LÅNGHELG!! Hade en mysig kväll med Matilda igårkväll. Vi drog till Ica och köpte godis som vi sedan åt medan vi kollade på film. Vi gjorde även taccos till min familj, schyssta som vi var. Men nu ska jag hoppa in i duschen eftersom jag förhoppningsvis ska iväg ikväll. Puss!

Last night


4 från igår.

Drömde världens mardröm inatt, jorden gick under. Det var ingen höjdare kan jag säg, men jag överlevde och världen likaså. Hoppas det dröjer ett par miljoner år innan något sådant inträffar. Anyway, sitter i min goa säng och pluggar samtidigt som jag skriver här och spelar gitarr. Är ju kvinna så kan göra flera saker på en gång, coolt. Jiddra. Ska i alla fall försöka lägga mer fokus på pluggningen nu. Önska mig lycka till, tackhej!

You are my Amaranthine.


Ny header på bloggen, nice. Sitter just nu och softar med Julia men ska strax hoppa in i duschen sen blir det väl att sova. Imorgon är det torsdag, sedan fredag, TJOHO!! Tagga helg!! puss

We want people to worry about us, but when they do we just push them away.

Goddagens! Ligger just nu helt död i min säng och funderar på att ta en kall dusch och en kopp kaffe för att pigga upp mig lite granna. Tänkte även ta och kolla klart på en film jag började se på igår, Charlie st. Cloud, sjukt bra film! Wawawa, nog om min intressanta kväll. Nu ska jag fullfölja mina planer, puss!

Stannade kvar i stan igår för att hitta ett par klädesplagg som skulle kunna fylla på min garderob och tadaaaaa!! Kom hem med en stickad tröja, ett par svarta byxor och även en jeansjacka. Nöjd tjej!

'If you jump, I jump'

Titanic-hundra årsen, idag?! Därför passade jag på att kolla på filmen, riktigt hemsk..men ack så fin!


Numb-Linkin park


I'm tired of being what you want me to be. Feeling so faithless, lost under the surface. I don't know what you're expecting of me. Put under the pressure of walking in your shoes. Can't you see that you're smothering me?
Holding too tightly, afraid to lose control. Cause everything that you thought I would be, has fallen apart right in front of you. All I want to do is be more like me and be less like you.

13-15 april 2012


Har haft en riktigt bra helg! I Fredags drog jag, Julia & Julia till Kevin för lite krök. Drog tyvärr ganska tidigt därifrån för Gustav, Pontus och Eric skulle komma till Julia och det var mycket trevligt det med måste jag säg! I lördags åkte vi på en roadtrip och på kvällen satt vi ute med ljus, musik, dricka osv med Hugo och Matilda. Somsagt, har haft en riktigt bra helg men imorgon är det dags för skola igen. Ska i alla fall bli kul att träffa alla igen! puss

Music helps me escape from the reality I live in


Goddag! Steg upp från sängen för en halvtimme sen kanske, så sjukt trött. Nu ska jag ta mig något och äta och sedan hoppa in i duschen. Blir att dra till mina julior sen för antingen lite fest/krök eller softa. Det får vi helt enkelt se sen! puss

Påskafton 2012

Spenderade min påskafton med lite folk hemma hos Matilda, det var muchos trevligt! Jag och Julia tog nattbussen till henne och sen sov vi som stockar fram till två. Trötta tjejer!
Nu ska jag sluta lata mig i sängen och gå ut med min hund i det hyffsat fina vädret! Ha en bra dag/kväll! puss

Underbar helg!!


Har verkligen haft en jättegosig helg med några av de bästa jag vet. Grillning, dricka, dans, skratt, mys, mer dans och ännu mer skratt. Det är verkligen love life just nu! vi hörs senare, puss!!

RSS 2.0