Dead Walker Texas ranger

Mitt absoluta favoritband har idag, eller inatt, släppt en ny låt. Gjorde verkligen min dag. Sjukt jävla grym är den!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan tänkte jag ligga under täcket med musik och tumblr, kanske te eller choklad med.. Längtar! Puss


Hej och hå, ut med Morris jag ska gå


YUMYUM

CLEMENTIN!!!! Och apelsin, men mest uppmärksamhet går till the clementino som blir min första på å...väldigt länge! Hurrahurrahurra, hoppas den gör mig gla! Nu jag one tree Hill kolla ska. Ha det fett med bra'


Miles away - Memphis may fire ft. Kellin quinn

How am I supposed to be, everything they expect me to be?


TUMBLR

Min älskade tumblr, fylld av musik, tankar, livet och inspiration. 
(Tryck på bilden, och du kommer till min värld)
 
Var som besatt av tumblr hela sommaren (vilket jag fortfarande är). Många av de bloggar jag följer innehåller musik såsom 'Sleeping With Sirens', 'You Me At Six', 'Mayday Parade', 'A Day To Remember', osv. Efter sommaren, när skolan sattes igång, kommer man tillbaka till en plats där ingen av ens vänner gillar dessa band. Blir förkrossad. Så sjukt, jävla, bra är de allihopa. Inte minst texterna. Tumblr är då en underbar värld. 

It's such a beautiful lie to believe in.

Jag längtar så fruktansvärt mycket till jag beställer en tid för tatuering. När jag först kom att tänka på att göra en g-klav på handleden, visste jag ingen som hade en sådan men nu efterhand har jag sett två stycken som har det på min facebook, inte riktigt samma. Men, förändrar det något? Nej, absolut inte. Jag ska tatuera den för MIN skull, ingen annans. Det är ett sätt att hylla musiken. Musiken finns med mig varje dag och snart visar jag det genom att märka min kropp med en symbol för det. Åh, kan inte tänka mig en enda dag utan musiken, för det är som en tröst. Oavsett vad som händer, har man musiken. Och genom denna tatuering, har jag musiken bunden till mig, oavsett vad. 
 
Har också tänkt på hur jag inte vill vara så alldaglig. Jag vill kunna sticka ut, och stå för den jag är. Har nog universums sämsta självkänsla och själförtroende och mitt största mål med mig själv är att kunna vara den jag själv vill vara, utan att bry mig vad andra tycker. Därför, är jag ute efter lite förändring och är sjukt sugen på att töja öronen. Inte så mycket, men lite. Ska fortsätta fundera på det..Ett steg mot att våga göra vadfan jag vill. 

Keep on pretending

Ensam kväll. Har tagit ut mina känslor på gitarren, musiken och faktiskt, ritblocket. Har alltid velat kunna måla, så nu ska jag fan bli bra på det. Mitt mål är att kunna få en bild av alla tankar, utan att ha svårigheter med hur man ska måla. Samma är det med musiken, målet att kunna skriva egna låtar. Måste bara ge det tid, tror jag. Tålamod. Annars då? Vad händer nu? Innan jag går och lägger mig ska jag klippa sönder ett par svarta jeans. Ska äntligen få till ett par svarta shorts, dock är det nog ett hål mellan benen men aja, whatever. 
 
Sov gott. 
 

RSS 2.0