DONE!

Inlägget under, skulle vara postat för ungefär en timme sen men nu är jag inne igen och är varm om kinderna mina. Stolt över mig själv, hehe.. Nu sitter jag på mitt toa-golv som en skräddare och funderar på att hoppa in i duschen, fast överväger att sitta kvar här. Det var skön..T. Gu' va' kul ja' e'. blablabla. Ska inte hoppa in i duschen, jag ska flyyyyygaaa. Påtal om flyga. Jag säger inte att jag är superman, men hallåå?! Har ni någonsin sett mig och superman i samma rum?? Näääh, precis. Skulle inte tro det! egggggddaa. 
Gud vad min blogg är rolig för den stackars människan som läser. Ska faktiskt börja blogga på riktigt nu. HEHE. xoxo swettyy girl (med gossip girl-rösten, if u know what i mean) 

Jag är så yeah yeah, wow wow

Nu när alla hjärtans dag börjar närma sig så får man ju vara lite extra gullig mot sig själv, så att säga. 
 
Hej, btw! Vet inte riktigt vad jag gör, faktiskt. Tänkte att jag skulle checka min gamla fina blogg och kanske till och med slänga in ett bildlöstinlägg. Har inget vettigt och säga mer än att det är 44 dagar kvar tills jag, Angelica, Sanna och Ina ska till Singapore för att hälsa på våran älskade vän, Jerry! Gudars skymning vad jag längtar. Med tanke på att det inte alls är långt kvar (?!) så måste jag börja träna nu, så jappjapp, nu tar jag tummen ur röven och ska bege mig ut för att springa. Kommer nog inte bli så mycket springning dock, utan sliding, så att säga. Jag menar, det är fett med halt ute, gosh, kommer komma in med en bruten rygg. Önska mig lycka till, nu ska fettet bort! Tjarååå

RSS 2.0