2012, please be nice to me.

Endings are never easy.
I always build them up so much in my head
that they can't possibly live up to my expectations,
And I just end up disappointed.
-JD, scrubs.

Memories never fade.

Herregud vad tiden går fort. Detta var ju inte igår! Så bara sprang vi runt där med 200 kg smink, och för att inte glömma den röda palestina-sjalen. Söta var vi ju i alla fall...eller? Kanske inte..! Men fan så kul vi har haft det ändå. Första bilden är ju ett bra exempel, påväg till kyrkan. Det var ju jätte kul verkligen...Och på andra bilden hade vi bakat en kaka som vi skulle ge till våran vän, men så kunde inte hon så vi fick käka upp den själva i min trädgård. På tredje bilden var vi helt enkelt fixerade med att ta kort på oss. På fjärde bilden var vi ute och åkte på is och så hittade vi även en död svan, sorligt värre. På den femte bilden gjorde vi scones efter en vandring i skogen. Sjätte bilden skulle vi precis ut på en cykelrunda. Julia lurade ner både mig själv och henne på en åker, där jag råkade välta hennes cykel i gegga. Hihi, somliga straffar gud med detsamma. På den sista bilden var jag, Julia&Julia ute och tog kort. Lite skillnad är det ju allt. Det kan väl ingen förneka.

Egentligen tänkte jag bara säga lite kort att jag saknar min fina Julia. Blev dock lite mer än så. Fina minnen har vi tillsammans, och mer ska det bli. Inte släpper jag dig än på ett tag. Du kommer vara ett fast grepp intill det sista. puss på dig min söta lilla negerknorre!

Worrying does not take away tomorrows troubles; it takes away todays peace.

Går bra med uppdateringen känner jag, men who cares. Igår kom i alla fall thea hem till mig, vi chillade mest framför andra avenyn. Vi var rätt så lata av oss, hihi. Latade mig hela kvällen igår faktiskt...Anywhoo, idag kom Alexandra hem till mig och vi latade oss ännu mera&tjockade oss. Men det är ju faktiskt den sista veckan detta året, sååå..man får passa på innan nyårslöfterna om träningen stiger fram. Sen när hon hade åkt hem, så var det dags för ännu mera onyttigheter, PIZZA! haha, vafan..man lever bara en gång, säger dom i alla fall. Men det vet väl ingen? juste. Innan jag avslutar denna låånga text tänkte jag meddela att jag drar och shoppar imorgon med mami. Tänkte att det var dags att tänka på vad man ska ha på sig på nyår. Klänning eller jeans? det är frågan vi alla kommer få svar på imorgon. Fortsättning följer. puss!


I dream because there is no other way i could see it happen.

hejhallåå! Var idag i stan med min finaste Julia Clarke. Tanken var att titta efter en nyårsklänning och eventuellt köpa den också men den planen gick ju i stöpet när jag insåg att jag hade glömt mina pengar hemma..Ibland undrar jag vart jag har gjort av min hjärna, hihi. Whatever, det var i alla fall en trevlig tur.

Imorgon ska jag äntligen få träffa mina underbaringar, Thea&Alexandra. Var ett bra tag sen senast, så det ska bli muchos trevligt. Dom ska nämligen komma och besöka mig här i denna feta men söta håla. Kommer bli kanon!

Men nu tänkte jag dra fram gitarren en stund innan jag ska dejta min lille kudde. pussss

bilden är från en underbar kväll i somras!

Summer of 11'

Gud vad jag saknar sommaren 2011. Jag saknar till och med mina söta fräknar, haha. Allt var fan underbart. Kvällarna på kallhaga, på julias altan, hos hugo, allt. En kväll som jag saknar extra mycket är kvällen den 29 Juni. Den kvällen var perfekt. Var underbart lycklig. Först kallhaga, sedan vidare till en åker för att palla jordgubbar, väl på åkern ser jag ett magiskt stjärnfall, aldrig sett något liknande. Otroligt många färger. Sedan åkte vi hem till Hugo och så satt vi ute och rökte vattenpipa. Tillslut, någongång på natten, bestämde jag mig och julia att det var dags att ta promenaden hem till henne. Morgonen därpå var vi minst tre timmar försenade till jobbet, men ack så gott det var att få sova ut. Märker nu att vi underskattade jobbet somfan. Vi hade det så jävla soft, jag och julia. Kunde tillslut gå dit när vi ville, och när de andra på sia hade ledigt var det bara jag och julia där och då sjöng vi högt och väl. Minns att jag brukade sjunga på 'Only hope'. A walk to remember blev min favoritfilm, därav kunde jag låten som är underbar. Anywhoo, vi softade sönder och vi hade verkligen väldigt roligt på vårat egentligen urtrista jobb. Nu är det ett halvår sen. Sommaren som blev min&julias. En sommar jag sent kommer glömma!!

never look down on somebody unless you're not helping him up.

Shaaoo! Igår blev det att åka till Clarkie och vi softade mest, det är väl det vi är bäst på haha! Idag sov vi halva dagen sen softade vi ännu mera. Nu sitter jag hemma och har spelat gitarr så jag har ont i mina stackars fingrar men det var det värt. Nu tänkte jag kolla på andra avenyn och kolla kläder på internet, hehe. LATERO!

'It's the way you do, the things you do, that makes me fall in love with you'

Måste säga att jag fick en kanonbra start på lovet. I onsdags, efter avslutningen åkte jag, Julia C, Julia Rj och hennes syster samt pojkvän till gekås. Efter några timmar på det stora gula varuhuset åkte vi hem till Julia Rj för lite julklappsinslagning och julmys. Sov senare hos Julia C. Dagen efter hade jag&Clarkie julmys med Hugo. Vi fick äran att klä hans gran medan han kollade på haha. Sen blev det även lite snöbollskrig och så gjorde vi en snögubbe som fick heta Ullrik. Han finns dock inte längre... Sov ännu en natt hos min bästa clarkie.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske drar till Julia C om hon känner för de! (SCORE, det rimmade). Hörs senare, puss!

2 bilder från onsdags!

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.


Softar i mina nya mjukisar medan jag kollar på andra avenyn och käkar godis. Jag får aldrig nog..taggar även till imorgon, känner på mig att det kommer bli en stört bra dag! Nu ska jag glo vidare på min underbara serie! puss.

24 December-Julafton

Haft en superbra julafton. Dock har den susat förbi snabbare än vinden. Har i alla fall käkat massa mat, kollat på kalle anka (såklart), träffat tomten och öppnat julkappar. Matmatmat. Kanske är tur att julafton bara är en gång om året, annars hade man ju rullat fram fortare än vad man redan gör, haha!

Dåliga iphone-bilder men var alldeles för lat för att dra fram kameran! haha

Tomtenatta i Halmstad


Här ovanför har ni tre stycken bilder som beskriver min underbara eftermiddag/kväll. Vid fyra-tiden tog vi tåget till Falkenberg för att handla julklappar. Utanför tågfönstret var marken med all förvåning faktiskt vit. Julkänslan var på topp. Väl i halmstad träffade vi på goa tomtar och helt plötsligt, började det snöa. Drömmen! Där gick vi på stan med inköpta julklappar och hälsade på tomtar och så började det snöa. Vad mer kan man begära? Underbara jul!

Imorgon ska jag till skolan så jag är där 11.30 för lite samling med klassen. Vid 12.30 ska vi till blackboxen för skolavslutning med en tredjedel av skolan. Ser fram emot det, faktiskt. Inte nog med det så ska jag troligen till gekås, om inte åker jag direkt hem till min underbara clarkie! Kommer bli en bra dag imorgon, lovar!

Nu fick ni kanske TMI, to much information, sååå... GOD JUL!

Smile or cry?

Ibland orkar jag inte med mig själv. Nu på den senaste tiden har jag haft sånna jävla humörsvägningar. Kan bli as arg för små saker som ingen annan skulle bry sig om och så blir jag så arg att jag bara vill gråta. Vadfan är det liksom? Haha, nu skrattar jag bara åt mig själv. Men nu är jag i alla fall glad, taggar sönder jullov. Ska bli så himla gött! Imorgon drar jag även till halmstad för att handla lite julklappar. Inte köpt en enda än så länge så det är på tiden. Nu ska jag hoppa in i duschen, puss!

They say that I'm a dreamer but what else am I to do, when dreaming is the only way I can be with you


Ligger i sängen redo för att sova. Imorgon väntas kinesiska, över fyra timmars håltimme, naturkunskap&matte. Kinesiskan kan ju ta sig någonstans, fan så onödigt. Men blir nog trevligt imed att vi troligen tar bussen hem till Julia för lite mat på hålan. Palla sitta i skolan i fyra, långa timmar när vi ändå inte har något plugg. Yeye! Glad tjej säger godnatt!

Everything has changed


Har pyntat mitt rum lite granna så äntligen har man fått lite julkänsla i alla fall. När jag stod där med alla tomtar tänkte jag på hur fort tiden går. Jag menar, det har gått 6 månader, ett halvt år sen vi fick sommarlov. Vart tar all tid vägen? vart tog hösten vägen? Hänger aldrig med längre. Dagarna går och jag flyter bara med. Vill bara stoppa och hinna leva. Antar att jag är rädd för förändringar&framtiden. Vill aldrig släppa taget om vad jag har nu, mina vänner. Mina underbara vänner. Stanna upp, andas och lev innan det är försent.

neewww&pyntning på G!

Gjorde om bloggen lite. Ändrade bredden, headern och profilen. Headern är dock bara tillfällig, gjorde den lite snabbt bara. Men nu ska jag hjälpa mamma med att pynta. Hoppas julkänslan börja infinna sig nu då. puss!

Memories never fade.

Började sysselsätta mig med att stoppa in alla mina gamla kort från förra sommaren i ett fotoalbum. Började pigg, slutade, nu, trött. Nu ska jag i alla fall lägga mig och kolla på andra avenyn innan jag somnar. Ångest över att det är söndag imon/idag? njaa, snart jullov! SKÖN..T!

Hittade, för tillfället, världens underbaraste låt. Älskade den från första stund.
Everything has changed-William Fitzsimmons

Beauty gets attention but personality gets the heart.

Sjuttonde december tvåtusenelva.
Blev en kväll hemma idag med lite andra avenyn, musik, chips osv..Skönt samtidigt som det är helt okej keligt. Men imorgon ska jag i alla fall ta mig en sväng till stan för julskyltning&fika med Alexandra och eventuellt Thea. Det ska bli väldans mysigt må jag säg. Nu ska jag ner och leta efter ett tomt fotoalbum som jag kan sätta mina lösa bilder i. Puss!


WORD.


If i can dream

Ännu en gång sitter jag på 'påG'. Denna gång enbart med Julia. Snart får vi la dra oss till matsalen för lite mat, inte för att jag är sådär jätte hungrig men får la försöka få ner någon slags mat i magen..pussss

There must be peace and understanding sometime
Strong winds of promise that will blow away
All the doubt and fear
If i can dream of a warmer sun
Where hope keeps shining on everyone
Tell me why wont that sun appear
-
Elvis Presley

Hearing something that kills you inside but having to act like you don't care.


Denna gossiga vän har jag spenderat min kväll med. Det behövdes kan jag säg! Nu ska jag krypa ner under täcket, kolla på andra avenyn och dricka varm oboy. Perfekt avslut av den 15 december! LOVE

-


Kom låt oss gå härifrån, låt oss resa någonstans. Resa långt härifrån. Låt oss bli dom som försvann.

Mange bjuder-Mange makers

haha, absolut softaste låten på länge. Mange makers är på g alltså!

dream your dreams with open eyes and make them come true.

Toppenkväll/natt igår. Jag har världens underbaraste vänner. BIG LOVE!


Welcome to the good life

Hello sunshines! Idag är dagen vi alla väntat på, shoho! I alla fall så taggar jag med lite musik i väntan på att pappa ska bli klar så han kan skjussa mig till Clarkie. Ikväll blir det då fest om ni har missat det. Har nog inte nämnt det eller så..haha otroligt taggad är jag i alla fall!

åhh, fan va mäktigt det var att stå framför Kanye medan han uppträdde med låtar som 'Monster' , 'homecoming' , 'good life' osv..ta mig tillbaka till den 11 augusti 2011..

I like you. I really do. But I am scared.

Godkväll! Ligger i sängen och sjunger goa låtar med ingen mindre än Julia. Skön tjej! Vi taggar sönder till lördag då det blir party all night long. Kommer bli så jädrans bra. Nu ska vi bädda min säng innan vi tar varsin lussebulle och gnager på. pusshej glad tjej!

dagens. love on my new haelsduek!

Look at the bright side… At least mondays only happen once a week!

Tisdag imorgon, nu närmar sig helgen,hehe. Ska bli awesome, taggar redan nu. Annars då? Sitter och funderar hur jag ska möblera mitt rum. Vet fortfarande inte hur jag ska ha det efter ett x-antal provningar. Eftersom mitt rum är så litet så måste det vara praktiskt med, så mycket plats som möjligt. Tror jag har kommit på en lösning nu, förhoppningsvis. Yeye. Imorgon blir det utvecklingsamtal, inte sådär as taggad men får hoppas på det bästa fast förbereda mig för det värsta. Slipper i alla fall en stor del av kinesiskan vilket äger! Ska inte döda er med mitt babbel, c-yaa!

Sometimes, there might be a second
chance, because maybe time wasn't
ready for the first one.

Hello December

Första december idag, känns som oktober på ett ungefär. Idag har regnet bara öst ner utanför fönstret, finner ingen julkänsla i det alls. Men bara att bita ihop och hoppas på snö till julafton i alla fall. Anywhoo, så började julradion idag, vilket äger. Satt uppe till tolv igår enbart för att vara med på premiären. Känner mig som ett troget fan. Nu ska jag snart nana och drömma mig bort till en planet där snön aldrig slutar existera. Skoja dock..eller? haha lurifax. pusssss.

åt jultalrik idag, kärlek på det!!

RSS 2.0