I've been burning in water and drowning in flame


Tillökning i familjen! Det blir bara bättre och bättre. Min vägg blir allt för snygg!

Skulle egentligen jobbat idag men mådde piss imorse, men mår bättre nu i alla fall. Ska ta och kolla på ett avsnitt av OTH innan jag städar mitt rum&går ut med morris. Blir väl en lugn kväll med taggning inför morgondagen, MIDSOMMAR! Suger dock att det ska bli regn och åska imon, menmen.. Det kan fortfarande ändras!

TUMBLR


Glömde nämna att jag har börjat om från noll med min tumblr. Så nu kör vi igen. L-O-V-E-!
(tryck på bilden så kommer ni till den)

I am scared to death to fall in love with you

Ville valo. Weheartit

Vad gör jag? Väntar på att mamma ska komma hem så hon sedan kan köra mig till Julia. Tror jag. Om hon vill, vilket hon måste. HEHE. Annars? Återigen sitter jag och lyssnar på HIM, så himla bra. Ska sätta mig och göra något mer som jag kan sätta upp på väggen, funderar faktiskt på HIM. Kanske heartagramet. Vet inte. Har inte besämt mig. Velar fram&tillbaka. Vill rama in några plancher med. Vart kan man finna det? Åh. Jobbigt. Nödigt fakta jag ger ut. Nu ska jag göra något vettigt. Puss&hej.

 


Breathe hope in me

Detta är vad jag har pysslat med idag och igårnatt. målat, klippt & haft mig. Inte är det en rättvis bild då bokstäverna är något större i verkligheten men ack så bra det blev. Supernöjd! Äntligen sker det något på mina tomma väggar, ÄGER!
Annarsråå? Lugn kväll idag med, ganska gott faktiskt. Men imorgon ska jag vara med min fina Matilda och vi får väl se vad vi hittar på. Blir nog bra vilket som! Men nu ska jag ta något och äta för det kurrar i min mage och så ska jag kolla klart på det sista avsnittet av OTH på säsong 8. Puss&hej vilken supertjej! (HEHE)

We could have been beautiful

Godkväll! &DÄR lät jag som reporterna på tvn, lika så bra!

Annars? Jorå, lugn kväll, somsagt. Lyssnar på HIM (grymt band det med) men tänkte stänga av en stund för att kolla på OTH. Spännande grejer som händer nu, tror jag. I alla fall, kommer säkert uppdatera senare ikväll/natt som den nattuggla jag är. Puss

Don't mind my gasp it's just so much harder to breathe when you're near / ADTR


ADTR

What have I gotten into this time around?
I know that I had sworn I'd never trust
anyone again but I didn't have to
You had me at hello.


Massa käärlek till A day to remember. Grymma! Nu är west coast house festival slut för det här året och jag ligger helt död hemma i min säng. Ska strax dra mig ut i blåsten för att gå ut med morris. Ikväll blir det att bara ta det lugnt, lär inte orka göra något annat ändå. Ha det gott!

myskväll till hundra procent!


Just nu. Käkar jordgubbar och kollar på OTH, underbart!

Hade en riktigt bra kväll igår med goa brudar, kommer nog upp lite bilder senare ikväll. Helt strålande! Var dock inte lika mysigt att tvinga mig upp sex imorse för att jobba medan julia fläskade kvar i sängen. Men jag tog mig igenom det, ganska pigg desutom (otroligt).

Förutom att jag kollar på OTH så taggar jag satan till imorgon&lördag då det är West coast house festival. Kommer bli grymt, förhoppningsvis. Men nu ska jag fortsätta leva som bilden visar. LATER!


Föresten.
Det är sommarlov, hur galet?!

This town will be the downfall of us all

13.39 - Sitter fortfarande i min sovtröja och funderar på om jag skulle ta tag i mitt liv nu. Ska strax hoppa in i duschen och sen fixa mig lite. Drar efter fyra till Julia och vid 6-7 någongång åker vi till Malin för middag med några goa tjejer. Kvällen blir för min & Julias del tyvärr inte så lång, ska jobba imorgon 6.30. TAGGA! Fast nääh, kommer bara skapa kaoz i fabriken..buhu. Ångrade mig. Blir nog gitarren före duschen. Puss!

2 från igår. DÅ VI FICK SOMMARLOV! hur skönt?!?!

Min lördagskväll!

Todelooo! Hade en trevlig lördagskväll som började hos Matilda där vi käkade tillsammans med Julia, Ina, Louise och Sofie. När vi var klara stack vi vidare till Malin på lite förfest och det var himla roligt, goa brudar. Därefter drog vi till Evelina på fest och det var kul det med. Drog ganska tidigt dock men ack så gott det var med en hamburgare från max. LOVE!

Nu ska jag ta och gå ut i regnet med morris med musik i öronen. Cyaa

put your hands up in the skyyyyyy

Student 2012


Bilder från studenten igår varav min bror var en av de lyckliga. Grattis till dig, Joel!

Nu måste jag skynda mig in i duschen för vid fem drar jag till min fina Matilda och sedan vidare på fest hos Evelina. Hoppas på en riktigt grym kväll! Ha det fint!

Would it be okay if I took your breath away?

BAMSEHEJ!! Ligger just nu och degar i min säng och lyssnar på gosig musik. Ska strax sätta på ADTR, som förövrigt har fångat mitt hjärta. Deras låttexter, åhhh!!! Annars då? Mår toppen. Livet äger. Skolavslutning på tisdag, vilket innebär sommarlov. Helt otroligt vad tiden går fort. Ett årsen som jag gick ut nian, åhh saknar det! Avslutningsmiddan, skolavslutningen, det var så underbart roligt! Kärlek till min förra klass med btw. Nu ska jag lyssna på ADTR och kolla weheartit osv. LOVE!!

RSS 2.0