Nattuppdatering!

Tjena! Sitter och softilerar med Julia. Vi gick och la oss för kanske två timmar sen men har vart vakna tills nu och beslutade oss för att äta mat. Gott. Vi hängde upp lite bilder på min vägg innan med, jag är verkligen Jättenöjd!! Nu ska vi sova, Godnatt!!


Austin Carlile

Finner inga ord som beskriver denna killes skönhet. SÅ.JÄVLA.SNYGG. &söt.

Tänkte dra upp mig från sängen för att gå och äta lite frulle. Sedan kommer min saknade Julia hit och så ska vi till Ullared med mamma. Ska inhandla nya skor och så ska vi passa på att gå på gekan för att inhandla lite nödvändiga saker såsom ramar till mina foton.
 
Julia sover här inatt och imorgon drar vi till Varberg för shopping! Ser framemot det, en heldag, bara jag och Julia. Det var förvånandesvärt längesen! VI hörs!

Mobilbloggar för första gången! Hehe

Godkväll! Ligger i min säng med datan i knät och fixar Julias blogg. Tänkte passa på att prova blogga från mobilen nu när det finns en risk för datan att lagga medan jag håller på med photoshop haha! Dessutom ville jag visa mitt fina halsband jag fick av mamma&pappa!


A day to remember

Ett ord; GRYMMA! 

Tell me that it's worth it, 'Cause I'm doing all I can to fight it

hey you! Kom för en stund sen hem från Matilda och har hunnit käka lite oså. Är verkligen jättetrött efter igår/inatt. Kom inte hem till Matilda förän vid sex-tiden imorse. Kanske inte så konstigt att jag är trött då, hehe. Ska i alla fall ge mig ut i regnet för att gå ut med morris. Får hoppas att det inte kommer en bamseskur, vilket det gjorde innan. Det är inte nådigt! Vi hörs senare, puss! 

Give me love

Har kikat igenom mina bilder på datan eftersom jag ska framkalla några foton som jag kan ha på väggen, och då hittade jag denna fina bild på en otroligt saknad människa, Julia. Förhoppningsvis ska jag få träffa henne och andra saknade personer imorgon, åhh, hoppas!! 
 
Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar så jag kan mätta min hunger! Annars har jag inte gjort så mycket idag..sovit. Blir en lugn kväll idag med med film och så skulle jag väl tro. Ha en bra kväll!!

Myskväll!

 
Jag skriver&suddar ut. Har inte ens något vettigt och säga, eller så vet jag inte riktigt hur jag ska börja. Kanske ska börja med HEJ! Ligger död i min säng, vet inte varför. Är bara..död. Hade en mysig kväll igår med mina flickor, Julia, Julia & Matilda. När de kom vid nio hade jag bakat kladdkaka som vi sedan åt tillsammans med grädde och jordgubbar ute på altanen. När det blev kallt satte vi oss inne och spelade spel. Goskväll! 
 
Har inte gjort så mycket sedan de åkte hem innan idag och det lär bli en fortsatt lugn kväll. Ska fortsätta kolla på mumien 3 nu tänkte jag. Puss! 

-


Ironiskt att jag sa att jag skulle förbättra på uppdateringarna, men om någon ens bryr sig, så har jag faktiskt haft fullt upp.
 
Onsdags: Liseberg. Sedan sov Julia C hos mig. Mööjs! 
Torsdags: Sov länge sedan drog jag och Julia hem till henne och var med Rasmus&Hugo. Kollade på avatar för första gången i mitt liv. Den var bra. 
Idag: Var hos Julia&vi sov jääätteläänge. Åkte sedan hem vilket var överdrivet onödigt eftersom jag kom tillbaka en halvtimme senare, hehe. Vi åkte i alla fall till Gustav och där har vi vart med lite folk. Trevligt! 
 
Nu ska jag spela gitarr (mitt i natten, jag vet. Ska väcka mina familjemedlemmar tänkte jag. Sova är för mjukisar).
Efter det tänkte jag vara en mjukis och somna till Mumien. Drömma mardrömmar om söta mumier, soft. Godnatt, snart! 
 

Music, thoughts, life, inspiration.

Min tumblr. Har inget direkt 'tema' med speciella bilder utan det är allt mellan himmel&jord. Jag är en person med blandad stil och det ser man extra mycket genom de bilder jag laddar upp på erikalouise.tumblr.com. Så ta gärna en titt!
 
Nu ska jag gå och borsta tänderna osv för att sedan ta och sova till underbar musik. Imorgon ska jag faktiskt försöka komma upp vid 9-10 för vid ett tar jag tåget till Liseberg med Julia, Julia, Erik & Gustav. Det ser jag framemot! Sååå, sov så gott!

'Dark paradise' cover!

 
Himla bra cover på en galet bra låt. Gjord av Lana Del Rey från början. Lyssna & njut!

Dark paradise

Ny design! Med nya krafter ger jag mig på ett nytt försök att hålla uppdateringarna uppe här på bloggen. Hur det kommer att gå får vi helt enkelt se.
 
Igårkväll åkte jag hem till Gustav där även Julia, Julia, Erik, Samuel&Pontus var. Det var riktigt trevligt&mysigt med bland annat nattbad. Annarsrå? Förutom att jag har lagt ner tid till att sova&göra ny design har jag spelat gitarr. Helt. Jävla. Underbart. Ska alldeles strax trotsa vädret för att gå ut med Morris. Känns som höst. Brrr.
 
Hörs snart, puss!
 
 

It's too cold outside for angels to fly

Blev chockad när jag nu, för en gång skull, loggade in på blogg.se. Hade inte en aning om att det hade ändrats så mycket, att det hade ändrats överhuvudtaget. Det visar hur aktiv jag är på att blogga, haha!
 
Har vart i Slöinge hela helgen och fick träffat en del saknade vänner. I fredags hände inte så mycket mer än att jag var med Julia&Julia. I lördags tog vi cyklarna till Kevin vid elva på kvällen med Hugo. Så mysiga så! & Igår åkte vi till stranden där även Rasmus&Sebastian var. Det var ett tag sen, så det var riktigt roligt att träffa de igen med. Hade en kanondag på stranden igår, jättemysigt (även fast jag ser ut som en kräfta nu).
 
Nu ska jag spela lite gitarr innan jag drar ut en runda med morris! Puss&kram.

RSS 2.0