Something always brings me back to you.


Cutie bild från lovet

Har idag vart hemma från skolan. Har vart lite småsjuk de senaste dagarna så valde att stanna hemma idag. Känner mig lite bättre nu så det blir skola imorgon! Nu ska jag kolla klart på ett avsnitt av OTH. Puss!!

Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but more difficult to regret.


Dessa två bilderna togs innan vi stack till rasmus på fest i tisdags!

Lovet är slut och skolan börjar igen på måndag. Nu blir det väl att tagga påsklov, i guess. Har i alla fall softat igenom hela lovet men trots det mår jag inte alls så bra. Min hals & mitt huvud tar död på mig snart..kan knappt äta eller dricka. Kul liv! Blir iaf en lugn hemmakväll idag, som igår. Jag och Julia låg helt deckade i sängen (tack vare mig) sorry for that dude. Hoppas du inte hade allt för tråkigt, hehe...

The kind of girl


She is the kind of girl who is always smiling and loves to laugh.
If you are falling down, she will be right there to pick you up.
She is the one that always says sorry, even if it's not her fault.
Even if she is feeling like the scum of the earth,
she will never let you know. This is the girl who is afraid of love,
because she has already lost so much.

together we will live forever.


Mina fina flickor, jag saknar er alldeles för mycket. All kärlek till er!

Nu ska jag ta på mig bekväma kläder för att sedan gå en lång runda med morris i det fina vädret. Hörs senare!!

U are a cinema, I can watch u forever


Vill bara att tiden ska gå lite fortare såååååå jag kan komma till Julia någongång. Där blir det tagg och fixning av utseende. Efter det..FEST! Men tills dess blir det att TAGGATAGGATAGGATAGGA!!!

You can't fall if you don't climb. But there's no joy in living your whole life on the ground.

Underbara lov! Sov hos Julia igår och idag har vi vart med Matilda. Vi har pluggat, softat, taggat, planerat och lite så.&sen vid halv åtta var det dags för fuego, skönt att shakea av sig allt onördigt haha! Nu ska jag tagga vidare till imorgon. puss!

One tree hill

Grät nyss som ett litet barn när jag kollade på de två mest

sorgligaste avsnitten någonsin, men ack så bra!


far, far away


Lugn helg på grund av den förbaskade förkylningen. Kanske inte så konstigt med tanke på alla de kvällar jag suttit ute utan jacka. Ska i alla fall kolla lite oth&fixa lite med min inspirationsbok. Ha en bra kväll, latero.

I'm not afraid to try again I'm just afraid of getting hurt for the same reason

Den underbara, sena julklappen från Ina. Tre skivor av Elvis i en och samma förpackning. Ful jag blir jämte Elvis btw. haha love

LOV! Så himla skönt. Men helt pluggfri blir jag dock inte..Menmen, bara att se framemot sommarlovet. Snart vår, snart sommar. Efter skolan drog jag, Julia & Matilda till spiran för att äta lite mat och efter det motionerade vi bort det vi nyss ätit genom en frisk promenad till friskis och svettis. Väl där bytade vi om osvosv för att sedan dansa fuego. As nice ju! Till stan, softa på stationsgrillen med en iskall cola (underbart) och sedan bussen hem. Nu sitter jag och julia och softilerar till lite musik. Sköööönt! Yeye, ha en bra kväll!

Hej & hå, jag saknar det så

Ett årsen på måndag, ett år. finns nog ingenting jag saknar mer än hemsedal. ta mig tillbaka, plzzzz

When you're left alone, just hold on, I will lead you home again.

Har i veckan vart lite smått sur över att vi skulle börja klockan åtta idag, istället för vid tolv. Det var nämligen en inspirationsdag idag på skolan. Men det var himla värt! Den första föreläsningen var om ung cancer. Aldrig vart på någon mer betydelsefull och intressant föreläsning. Satt helt fastklistrad på stolen, det var verkligen rörande. Livet är alldeles för meningsfullt för att kasta iväg det och vara sur för småsaker. Ta istället vara på det som betyder någonting för dig, som vänner&familj. Var glad för det du har och tänk inte på vad du inte har. Var glad, positiv, upfyll dina drömmar & lev livet medan du kan!

Valentines day

Har haft en mycket mysig dag idag må jag säg. Skolan var helt okej soft och på håltimman fikade jag och mina goa töser på falkmanska. Sedan var det bara att hålla ut den sista lektionen som olyckligtvis var kinesiska, haha. Efter skolan drog jag hem och sedan blev det att äta mat hos mamma&pappas kompisar hehe, gott vare i alla fall. Kom la hem vid nio och satte mig och råpluggade direkt. Historiaprov på torsdag, lycka till Louise..

Bjuder på två ursnygga bilder på mig & 2 av mina solstrålar, ni äger

The land of no regrets only exists in dreams.

Hejhej&hemskt mycket hej! Går bra med mig och uppdateringen känner jag. Men vem bryr sig hehe. Hade i alla fall en bra lördag, förhoppningarna förstörde dock ganska mycket. Men trots det så var det en lyckad kväll. Började hos Matilda med lite mys framför melodifestivalen, fast kollade dock inte så mycket. Nothing for me! Sedan drog vi vidare på fest. Var la hemma hos Julia igen vid två eller något och då stupade vi båda ner i sängen. Mer eller mindre besviken. Aja, ska fortsätta deppa till min fetaste depplista på spotify och deppa ännu mera för imorgon är det forever alone dagen. Haha. Depp, depp hemskt mycket depp. Fast sitter typ och skrattar så ta inlägget med en nypa salt så att säga. hehe puss

Jag&Världens finaste Julia. Räknade ut att vi var med varandra 58/68 dagar av sommarlovet 2011. Hur grymt? Love u

Just nu

Lugn fredagskväll hemma med gitarren. Kör all in imorgon istället!

Love!


5/2-2012

Helgen är redan över, hur är det ens möjligt? Tiden bara flyger förbi. Har i alla fall inte gjort någonting alls idag, förutom att jag har kollat på OTH och pluggat. Är nästan klar med samhällsuppgiften, så himla gött. Men inte blir det någon vila för det, de två kommande veckorna är det fullspeckat med prov och inlämningar. Ska bli skönt när allt plugg är slut och vi går på lov! Tills dess är det bara att kämpa och hålla ut. Nu blir det ännu mera OTH! Love


Hellooo redhead


Tanken med bilderna var att visa hur resultatet blev. Jag är riktigt bamse nöjd! Men nu ska jag bädda ner mig under täcket och sova så länge jag bara kan! love

Where you are is where i want to be.


Igår blev det att färga mitt hår och äntligen blev det som jag ville ha det, rött. (kommer komma bättre bild senare eller imorgon). Nu sitter jag forever alone och lyssnar på lite musik. Kan vara skönt att vara hemma och ta det lugnt ibland. Imorgon blir det en himla massa plugg. Skolan tar kål på mig..Menmen! Nu ska jag kolla one tree hill. Love

She turned her cant's into cans, and her dreams into plans.

Sitter just nu på lektion men när den sen är slut börjar den sista lektionen för den här veckan. Ska bli riktigt skönt att ta helg, men som alltid, kommer det gå alldeles för fort. Efter skolan drar jag och solar med Julia&Matilda och sedan tar jag och julia bussen hem till mig, packar väskan sen drar vi hem till henne. Kommer säkert bli as bra!! puss

Kom&håll om mig

Det var som ett annat liv, det var så förbannat fint. Du var den jag ständigt ville stå bredvid. Du grep mitt hjärta som en polygrip, vi flög iväg som en projektil.


Har idag haft en jätte mysig dag. Slutade extra tidigt då naturkunskapen var inställd. Jag och Ina gick till ritz och satt där i ungefär 3&1/2 timma. Plugg, snack&inspirationsbok. Vid klockan sex gick vi vidare till spiran för att Ina skulle käka mat. Åkte sedan hem för att städa och plugga. Imorgon är det fredag vilket är underbart skönt. Ska efter skolan sola med Matilda och vi får väl hoppas att det blir någon skillnad, hehe! Sen blir det hem en snabbis och sedan iväg till Julia. Toppen!


Just girly things


Första Februari tvåtusentolv


I'm the kind of girl that when I cry, I cry. When I fall for someone, I fall too hard.
People tell me I'm too intense when it comes to emotions. I'll do anything to be around you. I don't always look perfect and sometimes I get insecure. And i may have flaws, but I'll love you better than anyone else ever could.

Make it happen.

Hello sunshines! Kom hem från skolan för ungefär en timme sen och har hunnit kolla på ett avsnitt av OTH. Nu ska jag dock ut i kylan, Morris behöver rastas. Skriver senare!

En bild från innan idag. Tog en paus genom att fika på falkhallens café. Billigt&bra!

31 Januari-My day in pictures

Fick ett bra avslut på Januari-månad! Kan inte fatta att det redan är Februari 2012. Snart 1 årsen vi var i Hemsedal. Sjukt. Det är mycket som förändrats på ett år. Tillbaka till ämnet. Dagen har varit riktigt lyckad! Glad tjej gick till skolan-glad tjej ligger nu i sängen redo för att sova. Kan ju dra lite snabbt om vad som hände där emellan. Efter en bra dag i skolan mötte jag upp Alexandra för fika på Falkmanska, senare kom även Thea och sällskapade oss. Fina tjejer! Tog bussen hem vid halv sex, var hemma drygt en halvtimma innan vi åkte ner till familjen Fast för lite käk. Blev även lite monopol, med andra ord och sjuka videoklipp från deras fest. Stack hem vid tio och gjorde klart min engelska uppgift. Nu har jag letat inspiration till min bucket-lista. Underbara Ina som kom med den finfina idéen! Nu blev det alldeles för mycket text så ska nog ta och sluta nu. Sov gott!

RSS 2.0