Midsommar

Min midsommar firade jag med fest hos Julia. Det var roligt tyckte jag allt! gott gäng iaf. Dock glömde jag kameran hemma så några bilder blev det ikke, tyvärr. Ikväll händer ingenting, bara ta det lugnt antar jag. Är ganska trött så blir nog film, film, film ikväll. hörs senare!


21/6

Gårdagen (21/6) var riktigt bra! Tog tåget som gick från falkenberg 12.17. Vandrade från stationen till Liseberg, och chillade på liseberg några timmar. Vid tio var vi tvugna att gå tillbaka till stationen för att åka hem. Dagen var kanon på alla sätt, minne för livet!
Har precis vart ute en sväng med min hund och tänkte nu sätta på en film. Låter bra! latero


bildbrist så fick bli en på julia!

Near to you i am healing but its taking so long

råkade vakna en aning sent idag, tror jag var rätt så trött idag. Men ska iallafall gå och äta "frukost" nu. Ikväll kommer nog Julia till mig. soft! latero.

Charlie st.cloud


Charlie st.cloud, finns inga ord. den är lite smått mindfuckad men samtidigt så jävla fin&bra. Den har liksom en mening. jag älskar den, jag verkligen älskar den! ryser..

LISEBERG!

DRAR TILL LISEBERG PÅ TISDAG MED PONTUS, JULIA&ROBIN

 

DET KOMMER ÄGA SÖNDER!


Dear John

Det funkade inte att kolla på dear john i Fredags så ska göra det nu. Har faktiskt inte sett den innan men den verkar vara galet bra!



Home again

Hello people!
Kom ganska nyss hem från Julia, och trots att vi inte har gjort annat än kollat film med Robin&Pontus så är jag verkligen jätte trött. Så tror att dagen kommer spenderas i min säng, framför lite bra filmer. Finns ju ändå inget annat roligt att göra i denna lilla byn! latero


&I've been secretly falling apart.


Drar till denna bruttan nu! latero.

That-friend: who you can be completly immature with.


Imorgon kommer världens bästa alexandra hem från Frankrike. Fan vad jag saknar den tjejen, så det äger att hon är hemma imorgon! Är långt ifrån trött så ska kolla på dear john nu, sen får jag se om jag vill sova. haha så går det när man vaknar klockan 2. Latero!

I wish I knew Natalie portman


världens bästa låt

I have found that If you love life, Life will love you back.

Idag för en vecka sen fick jag sommarlov. Och denna veckan har vart toppen! Hart vart på stranden med JuliaC, käkat pizza och kollat på film med Hugo, Frej&Julia. Kallhaga med goa människor, och så har jag ju vart med JuliaR hela denna veckan. Det har inte gått en dag utan henne, det äger. Men ikväll blir det att ta det lugnt, kolla film o så. Men imorgon, då blir det slöinge igen med gott folk. Livet äger ibland rätt mycket! Skriver senare!

Love u

someday


I hope the sun shines, and it's a beautiful day. And something reminds you, you wish you had stayed.

Summerfeeling


Det äger med sommar, gårkvällen var toppen!
Nu ska jag ut med morris. Latero!

shining light

jag har haft en störtmysig kväll med underbart folk, det tackar jag för! Nu ska jag äta nattamat för är jääätte hungrig och sen ska jag sova, längelängelänge! latero!

underbart!

you used to hold me


Har precis kommit ut från duschen&ska fixa mig o lite så innan jag drar till slöinge. Jag, Pontus, Robin och Julia ska cykla till kallhaga, gott. pusspuss!

JULIA ROSLYNG HÄR MED MIG!

Har haft en mycket bra dag tillsammans med Julia Clarke på stranden. När vi kom hem till henne så kom även Julia Roslyng och vi kollade på film och tjockade oss med chips. Det var mysigt! Sen kom mamma och hämtade mig och Julia och nu chillar vi på mitt rum och snackar skype. Vi har även kollat på komisarie späck. rätt bra o så. Nu ska vi chilla vidare, pusspuss!

-

weheartit

I tried so hard

Fan vad livet leker! Skolavslutning igår, mormor&morfar kom hit och vi fikade och käkade smörgåstårta. Sen vid sex stack jag, Pia&Mikaela till Kevin där det var fest. Det var riktigt roligt med soft folk! Imorgon blir det nog att dra till slöinge, till Julia clarke. I love that girl! Men nu, nu ska jag käka smörgåstårta som blev kvar sen igår. puss!

btw, designen är omgjord, som ni ser!

Inaa!

Tryck på bilden och ni kommer till inas blogg, hon äger, så läs&följ!

SOMMARLOV!

Fan vad sjukt att vi har sommarlov nu. Det som är ännu sjukare är att jag nu lämnar söderskolan, föralltid. Känns sorgligt, kommer sakna våran underbara klass och alla de andra som gör söderskolan! Nu ska jag fixa mig för ikväll då det blir fest. Men först, smörgåstårta! puss, ha det bra mina vänner!

weheartit


Don't let them bring you down

weheartit


shorts

Ska leta fram ett par gamla jeans nu&göra jeansshorts av dom. Kan även meddela att mitt photoshop inte fungerar som det ska, så kan inte redigera bilder,it makes me sad. latero!

weheartit

DJ, ease my mind

Kallade JuliaC för pölse för att hon hade brännt sig, ångrar att jag sa det..för jag är själv som en pölse. Det gör satans ont, mina ben typ brinner&jag skojar inte. Har iaf haft en as mysig dag idag med JuliaR, JuliaC&Johanna på stranden. Badade, solade och käkade mat. Fast är hungrig nu, så hoppas att maten snart är klar. latero.

Turn up the love now


Sätter kameran på laddning en stund, sen bär det ut. Ska vara ute i 2000 timmar har jag bestämt. puss!

Turn my swag on


weheartit

I never promised there'd be sunshine everyday

Hello sunshines! Lever livet lite smått så hinner inte blogga, därför. Har väl också haft en jävla massa plugg men nu är jag äntligen fri, HIGHFIVE! Igår lanade jag med Pontus, Daniel och Julia. Vid 6 imorse drog jag och julia hem. DET ÄGDE IALLAFALL! Nu ska jag sova eller nåt, är as trött. pusspuss!

knepig bild från i tisdags då det var utklädnad.

RSS 2.0